Sosyal Medyaya Milli Görüş Ağı

Sosyal Medyaya Milli Görüş Ağı

İSOMDER Genel Başkanı İlhami Uçan "Sosyal medyada bir milli görüş kuruluşu olarak sağlam ve disiplinli bir şekilde teşkilatlanma yapımızı tamamlayıp, adeta sosyal medyada milli görüşün ağını öreceğiz" dedi.

ISLAH ÇALIŞMALARI YAPILACAK
İslam Toplumu Sosyal Medya Derneği (iSOMDER), il başkanlarının katıldığı olağan toplantısını Ankara'da gerçekleştirdi. Toplantıya Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk de eşlik etti. Müslümanlar için sosyal medyanın önemine değinen ve milli görüşün içinden gelen Başkan Uçan, "Sosyal medyada ifsat çalışmaları yapılıyor. Toplumumuzu dejenere ediyorlar ve her yaşta ki insanlarımızı toplumumuzun temel yapısı olan ahlak ve maneviyattan uzaklaştırmak için çalışıyorlar.Bunun için bizler de sosyal medyadan teşkilatlanmış bir biçimde ıslah çalışmaları yapacağız" diye konuştu.

OSMAN AKDOĞAN/ HABERVAKTİM-

 

İslam Toplumu Sosyal Medya Derneği (iSOMDER), il başkanlarının katıldığı olağan toplantısını Ankara'da yaptı. Toplantıya Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk ve Din-Bir-Der Genel Başkanı Muhittin Hamdi Yıldırım eşlik etti.

SOSYAL MEDYAYA MİLLİ GÖRÜŞ AĞI ÖRÜLECEK

iSOMDER Genel Başkanı İlhami Uçan "Sosyal medyada bir milli görüş kuruluşu olarak sağlam ve disiplinli bir şekilde teşkilatlanma yapımızı tamamlayıp, adeta sosyal medyada milli görüşün ağını öreceğiz" dedi. Uçan, konuşmalarına şöyle devam etti: "Sosyal medyada ifsat çalışmaları yapılıyor. Toplumumuzu dejenere ediyorlar ve her yaşta ki insanlarımızı toplumumuzun temel yapısı olan ahlak ve maneviyattan uzaklaştırmak için çalışıyorlar.Bunun için bizler de sosyal medyadan tam bir teşkilatlanmış bir biçimde ıslah çalışmaları yapacağız."

ASİLTÜRK, ENDONEZYA'DAKİ ŞEHİTLİK HATIRASINI ANLATTI

Saadet Partisi YiK Başkanı Oğuzhan Asiltürk ise inandıkları gibi yaşamak istediklerini ve yeni bir adil olan dünyanın kurulması gerektiğini vurgulayarak buna tarihten örneklerle anlattı. Asiltürk sözlerine şöyle devam etti: “Endonezya Havaalanı'na indiğimizde bakanlar kurulu üyesi bir bakan bizi karşıladı ve bizleri ağırladı. Gerekli görüşmeler yapıldıktan sonra, sayın bakan yanıma gelerek 'Şehitliğimizi ne zaman ziyaret edeceksiniz?' diye bir sual sordu. Bende şaşkınlığımı gizlemeye çalıştım ve uygun bir zaman bulup ziyarete gidebileceğimizi söyledim. Sonra öğrendik ki yaklaşık 50 sene önce batılı emperyalist ve Siyonist güçler Endonezya’nın topraklarına göz dikmiş ve halkına zulüm işkence yaparlarken o zamanın temsilcilerinden bir heyet İstanbul’a yani Osmanlı İmparatorluğuna gelerek yardım talebinde bulunmuşlar. Tam 6 ay sonra yardıma gelen Osmanlı Ordusu, bir deniz dolusu donanma ile bu batıl güçleri Endonezya’dan püskürterek zafer kazanmışlar. Sonuçta zafer esnasında şehitlerimiz olmuş ve bu nedenle oraya defnedilen şehitlerimiz için bir anıt mezarlık yapmışlar."       

SOSYAL MEDYADA NEDEN YER ALDIKLARINI ANLATTI

Din-Bir-Der genel başkanı Muhittin Hamdi Yıldırım da sinevizyon eşliğinde İslam toplumunun olmazsa olmazlarından olan temel esasları anlattı. Yıldırım sosyal medya araçlarını neden ve ne için kullandıklarını anlattı. Yaratılış gayelerinin gereği bütün insanlığın saadeti için çalıştıklarını bunu da her alanda yapmak gerektiğini söyledi. Toplantıda İSOMDER il başkanları teker teker söz alarak çalışma raporlarını sundular.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.