Start verildi: Keçiören'de yaz spor okulları başlıyor

Start verildi: Keçiören'de yaz spor okulları başlıyor

Keçiören Belediyesi tarafından düzenlenen ücretsiz 2024 Yaz Spor Okulları için kayıtlar 3 Haziran’da başlıyor. 7-14 yaş arası çocuklar için 21 farklı branş içeren spor okulları eğitime 2 Temmuz’da başlıyor.

Keçiören Belediyesi, yaz tatilini Ankara'da geçirecek 7-14 yaş arası çocuklar için 21 farklı branşta ücretsiz yaz spor okulu açıyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteğiyle düzenlenecek spor okulu başvuruları 3 Haziran'da başlayacak. 2 Temmuz’da uzman eğitmenler ile eğitime başlayacak olan spor okullarının başvuruları Keçiören Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü'ne yapılacak. Çocukların yaz tatillerini hem eğlenceli hem de verimli geçirmelerini amaçlayan bu spor okulu, ücretsiz olması nedeniyle toplumun her kesiminden katılım bekliyor.

dart.jpg

YAZ SPOR OKULU MÜJDESİ

Keçiören Belediyesi tarafından, yaz tatilini Ankara’da geçirecek olan çocuklar için yaz spor okulu açılıyor. 7-14 yaş arası çocukların faydalanabileceği yaz spor okulunda 21 farklı branş bulunuyor. Yaz tatilini başkentte geçirecek çocukların etkinliklerle ve spor kursları ile zaman geçirmesi hedefleniyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın desteğiyle düzenlenecek olan bu ücretsiz yaz spor okulu için başvurular 3 Haziran’da başlayacak. Müracaatların tamamlanmasıyla oluşturulacak gruplar ise 2 Temmuz’da eğitimlere başlayacak.

asa.jpg

21 FARKLI BRANŞTA EĞİTİM

Basketbol, hentbol, voleybol, kick boks, tekvando, judo, tenis, atletizm, halk oyunları, güreş, badminton, karate, buz pateni, masa tenisi, cimnastik, satranç, dart, geleneksel okçuluk, akıl zeka oyunları, wushu ve judo olmak üzere 21 farklı spor dalında eğitim verilecek. Uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilecek bu eğitimler, çocukların ve gençlerin spor faaliyetlerine katılımını artırmayı, kişisel gelişimlerine katkıda bulunmayı ve sosyalleşmelerini sağlamayı amaçlıyor.

ass.jpg

BAŞVURULAR GENÇLİK VE SPOR MÜDÜRLÜĞÜ'NE

7-14 yaş arası çocuk ve gençlerin faydalanabileceği yaz spor okulu için müracaatlar Keçiören Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü'ne yapılacak. Çocukların yaz tatillerini hem eğlenceli hem de verimli geçirmelerini amaçlayan bu spor okulu, sağlıklı yaşam ve sosyal beceriler kazandırma yönünde önemli bir adım olmayı amaçlıyor. Keçiören Belediyesi, düzenlediği bu programlarla çocukların gelişimine katkı sağlarken, topluma da sağlıklı ve aktif bireyler kazandırmayı hedefliyor.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.