STK ve Yerel Yönetim Temsilcileri Teröre Lanet Okudu

STK ve Yerel Yönetim Temsilcileri Teröre Lanet Okudu

Önceki gün gerçekleştirilen hain terör saldırısına birçok kesimden tepki yağdı. Ülkemizin birlik ve beraberliğini hedef alan teröre STK ve yerel yönetim temsilcileri lanet okuyarak saldırıda hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

UĞUR ÖĞÜT / HABERVAKTİM

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki: “Yüreğimize ateş düştü. Ankara'da hain terör örgütünün gerçekleştirdiği alçakça saldırıyı lanetliyorum. Milletimizin vakur duruşu katillere ve arkasındakilere en güzel cevap olacaktır. Hayatını kaybedenlere rahmet, yakınlarına sabır, yaralılara acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.”

 

AK Parti Ankara İl Başkanı Nedim Yamalı: “Hedef aldığınız Ankara bu milletin en önemli ortak değeridir. Sarsılması mümkün değildir. Bu cani saldırıda hayatını kaybeden kardeşlerimize Yüce Allah'tan rahmet, yakınlarına Sabr-ı Cemil, yaralılarımıza acil şifalar dilerim.”

 

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez:  “İnsanlıktan nasibini almamış, her türlü değerden, vicdani duygudan yoksun kişiler tarafından gerçekleştirilen meşum saldırıyı telin ediyorum. Cenab-ı Hak'tan hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara acil şifa, kederli ailelerine sabır ve metanet diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.”

 

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak: “Ankara'daki patlamada ölenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim.”

 

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin: “Ankara Kızılay’da savunmasız sivillere yönelik yapılan hain saldırı ülkemizin birlik ve beraberliğini hedef almıştır. Terör örgütleri ve onlara destek verenler şunu bilmelidir ki bu aziz millet hiçbir zaman bunlara prim vermeyecektir. Acımız büyük. Gün birlik günüdür. Bu hain saldırıda hayatını kaybeden kardeşlerimize ve Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Teröre lanet olsun”

 

Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk: “Rabbim bu hain terör örgütünü ve destekçilerini Kahhar ismiyle kahretsin. Milletimizin başı sağ olsun. Hayatını kaybedenlere yüce Allah'tan rahmet, kederli ailelerine sebat-ı sabır diliyorum.”

 

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül: “Ankara'da yaşanan hain, alçak, kalleş saldırı yüreğimizi yaktı. Terörü de destekçilerini de lanetliyorum.”

 

 

AK Parti Çankaya İlçe Başkanı Ali Güven: “Güvenpark'ta gerçekleştirilen terör saldırısını lanetliyor, ölen vatandaşlarımıza rahmet yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz. Allah vatanımızı ve milletimizi şer kaynaklarından korusun.”

 

AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan: “Ankara’da gerçekleştirilen bu hain saldırıyı lanetle kınıyorum. Ülke olarak bu hain saldırılara karşı sağduyumuzu korumalıyız. Saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Tüm milletimizin başı sağ olsun.”

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.