Süper Lig Şampiyonluğu Geldi

Süper Lig Şampiyonluğu Geldi

Çakırlargücü, son maçında Bahçelerüstü Spor Kulübü’nü 6- 3 yenerek şampiyonluğunu ilan etti. Amatör Süper Lig’e çıkan Çakırlargücü büyük bir başarıya imza attı. Başkan Mustafa Eryücel, “Hedefimize doğru ilerliyoruz” dedi.

OSMAN AKDOĞAN/ HABERVAKTİM-

 

Bir Ankara takımı olan Çakırlargücü Spor Kulübü hedefine doludizgin bir şekilde gidiyor. Ankara 1. Amatör Play-Off grubunda mücadele eden Çakırlargücü, son maçında Bahçelerüstü Spor Kulübü’nü 6- 3 yenerek şampiyonluğunu ilan etti. Bir üst lig olan Amatör Süper Lig’e çıkarak büyük bir başarı elde eden Çakılargücü, “Süper Lig Biz Geldik” diyerek şampiyonluklarını sevinçle kutladı.
BAŞKAN ERYÜCEL SÖZÜNÜ TUTUYOR
Çakırlargücü Spor Kulübü Başkanı Mustafa Eryücel, “3 yılda 3 şampiyonluk” sözünün ikisini gerçekleştirdiklerini belirterek, “Bir sonraki hedefimiz ise 3. Lig’e çıkmak. 2 yılda 2 şampiyonluğa imza attık. Hedefimize doğru ilerliyoruz. Bütün belediye takımları ile kurum takımlarını geride bıraktık. Zor şartlar altında güzel bir başarı elde ettik. 17 maçtır yenilmeden şampiyon olduk. Biri çocuğum olduğunda çok mutlu oldum biri de şampiyon olduğumuzda çok mutlu oldum. Sporcularım bana bu sevinci yaşattıkları için onlara çok teşekkür ediyorum. Çakırlargücü olarak daha güzel işlere imza atacağız” dedi. 
KRAL KONUŞTU…
Birinci Amtör Grubu’nda ve Play Off’da gol kralı Ali Murat Varol’da duygularını Habervaktim ile paylaşarak şunları söyledi: “Grupta 31 gol attım, Play Off’ta ise 15 gol attım. Her ikisinde de gol kralı oldum. Takımımızdaki birlik ve beraberlik sayesinde büyük bir başarı yakaladık. Başkanımızın üzerimizde çok büyük emekleri var. Zor şartlarda şampiyon olduk. 35 yaşındayım yıllardır birçok kulüpte oynadım. Ama bu kulüp çok farklı burada tam bir aile havası var. Bu ortam olduktan sonra da başarı kaçınılmaz oluyor. Bu şampiyonlukta hocamızın ve takım arkadaşlarımın da büyük payı var. Herkese çok teşekkür ediyorum.”   

BAŞARILARIN DEVAMI YOLDA

Takım kaptanı Seyit Ali Süer de çalışma arkadaşlarıyla çok iyi bir birliktelik yakaladıktan sonra iyi işlere imza attıklarını söyledi. Kaptan Süer, “Bizim bir hedefimiz vardı. Onu gerçekleştirmek için elimizden gelen gayreti gösterdik. Çok şükür Allah’ımıza bize bu şampiyonluk sevincini yaşattı. Başarılarımızın devamı gelecek kimsenin şüphesi olmasın. Çünkü biz iyi bir takım olmaya başladık” dedi.  
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.