Fernando Muslera sonrası kaleci arayışını sürdüren Galatasaray, Real Madrid'in genç file bekçisi Andriy Lunin ile Roma’dan Mile Svilar’ı gündemine aldı. Sarı-kırmızılı yönetim bu bölgeye yapılacak takviye için 15 ila 20 milyon euroyu gözden çıkardı. Kaleye yapılacak bu yatırımla birlikte iki isimden birinin formayı giymesi bekleniyor. Öte yandan Galatasaray, "çilek" transferini ise Manchester City’nin yıldızı Bernardo Silva ile taçlandırmak istiyor. Ayrıca sarı-kırmızılılar, tecrübeli orta saha İlkay Gündoğan’a yıllık 3.5 milyon euro maaş ve 2 milyon euro imza parası teklif ederek işi ciddiye almış durumda.
Süper Lig'de transfer fırtınası: Devler harekete geçti


Morata’ya İspanya’dan İlgiler Artıyor
Galatasaray formasıyla başarılı bir sezon geçiren Alvaro Morata, İspanyol kulüplerinin radarında. Getafe ve Sevilla'nın, deneyimli forvet için kısa süre içinde resmi teklif yapması bekleniyor. Galatasaray’ın ise oyuncuyla ilgili yol haritası henüz netleşmiş değil.

Fenerbahçe’de Gençlik ve Tecrübe Planı
Yeni sezona güçlü bir kadro ile girmeyi planlayan Fenerbahçe, 16 yaşındaki Senegalli kanat oyuncusu Amara Diouf ile anlaşmaya vardı. Forvet hattı içinse iki önemli isim gündemde: Dusan Vlahovic ve Aleksandar Mitrovic. Sarı-lacivertliler, “9 numara”yı bu iki golcüden birine teslim etmek istiyor. Öte yandan, Göztepe’nin golcüsü Romulo da Jose Mourinho’nun dikkatini çekti. Ancak oyuncu için istenen 15 milyon euro bonservis, Fenerbahçe cephesinde tereddüt yaratıyor. Takımdan ayrılması beklenen kaleci Dominik Livakovic'e ise Suudi Arabistan’dan Al-Ittihad talip oldu. Fenerbahçe bu transferden en az 10 milyon euro gelir bekliyor.

Trabzonspor Gol Yollarını Güçlendiriyor
Karadeniz temsilcisi Trabzonspor, geçen sezon kiralık olarak forma giyen Paul Onuachu’nun bonservisini almak için yoğun mesai harcıyor. Nijeryalı golcü de Bordo-Mavili formayı yeniden giymeye sıcak bakıyor. Aynı zamanda Almanya’da Wolfsburg forması giyen Vaclav Cerny için de nabız yoklanıyor. Ancak Alman kulübü, Çek yıldız için 8-10 milyon euro arasında bonservis talep ediyor.
Avrupa’dan Türk Futbolculara Yoğun İlgi
İsmail Yüksek için Shakhtar Donetsk devrede. Ukrayna ekibi, Fenerbahçe'nin milli orta sahasını kadrosuna katmak istiyor. Öte yandan Galatasaraylı Derrick Köhn için Werder Bremen 3 milyon euro teklif etti ancak sarı-kırmızılılar bu rakamı yetersiz buldu ve teklifi geri çevirdi.
Premier Lig’e Yükselen Leeds United Harekette
İngiltere Premier Lig’e yükselmeyi başaran Leeds United, Brezilyalı orta saha Gabriel Sara için transfer çalışmalarına başladı. Kulüp, Sara’yı kadroya katmak için kısa süre içinde resmi girişimlere başlamayı planlıyor.