Sürdürülebilir ve uygun taşıt : Hava taksi

Sürdürülebilir ve uygun taşıt : Hava taksi

United Airlines şirketi hava taksi sektörüne hızlı bir gelişme göstererek girdi. Yeni hava taksi ortaklığı ile ilgili tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Hava taksi sektörüne eğilim her geçen gün çoğalıyor. Drone ile insan taşımacılığını esas alan iş modeline yeni bir firma daha dâhil oldu. United Airlines, Archer Aviation ile kurduğu ortaklıkla başlayacak olan hava taksi işini açıkladı. Kurulan ortaklık neticesinde transfer hizmetlerini hızlandırmayı düşünen firmalar 2025 yılında hizmetin başlayacağını açıkladı.

AKTARMALI UÇUŞLAR BAŞLIYOR

Hava sektöründeki şirketlerin ilgisi her geçen gün bu alana kayıyor. Kısa mesafeli hava taşımacılığı sektörüne havacılık dünyasından isimler de dahil oluyor. United Airlines, Archer Aviation ile kurduğu ortaklık neticesinde beklenmedik bir açıklama yaptı. Konu ile ilgilenen Şirket 2025 yılında çalışmalarını sektöre aktaracağını vurguladı.

air car piyasada

Gerçekleşecek olan ilk uçuşlarınsa sadece Chicago şehir merkezi ile O’Hare Uluslararası Havaalanı arasında yapılacağı ifade edildi. United Airlines’tan bir biletiniz bulunuyorsa aslında Chicago şehir merkezinden gitmek istediğiniz şehre aktarmalı şekilde uçuş yapabileceksiniz.

Konu ile ilgili United Airlines ve Archer Aviation yaptığı açıklamada, hizmetin havalimanına gidip gelen insanlar için kara taşımacılığına sürdürülebilir, düşük gürültülü ve uygun maliyetli bir alternatif sunacağını söyledi. Şehir içinde istenilen noktaya olmasa da havalimanı transferleri daha kolay olacak. Şirket bu ilk uçuşlarda istenilen verimin alınması dahilinde şehir içinde diğer alanlara da uçuşlar olacağını belirtti.

Sedat Osman Koç / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.