Sürücülerin taş blok tepkisi

Sürücülerin taş blok tepkisi

Ankara Kalesi ve Anadolu Medeniyetler Müzesi’ne giden Hisar Parkı Caddesi üzerine döşenen kırmızı taş bloklar araç sürücülerine zor anlar yaşatıyor. Taşların yüksek olması araçlara zarar verirken, sürücüler taşların yerine kasis yapılmasını istiyor.

Ankara Kalesi ve Anadolu Medeniyetler Müzesi’ne giden Hisar Parkı Caddesi üzerine döşenen kırmızı taş bloklar araç sürücülerine zor anlar yaşatıyor. Taşların yüksek olması araçlara zarar verirken, sürücüler taşların yerine kasis yapılmasını öneriyor.

Araçlar zarar görüyor

cd18b093-7b0b-4fb6-9483-7a13c412ded5.jpg

Gün içerisinde birçok vatandaşın ve turistin Ankara Kalesi ve Anadolu Medeniyetler Müzesi’ni ziyaret için kullandığı Hisar Parkı Caddesi’ndeki kırmızı taş blokların yüksek olması araç sürücülerine zor anlar yaşatıyor. Sürücüler araçların ön takımının zarar gördüğünü belirtirken çevre esnafı birçok aracın cadde üzerinden geçerken zarar gördüğünü dile getiriyor. Vatandaşlar kırmızı taş blokların kaldırılarak yerine kasis yapılmasının önerirken çevre esnafı caddeyi kullanan sürücülere dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulunuyor.

Sürücüler zor anlar yaşıyor

d9566a89-6caa-4345-af13-77e731eda066.jpg

Çevre esnafı yolu ilk kez kullanan sürücülerin zor anlar yaşadığını belirterek birçok aracın taş blokların oluşturduğu sarsıntıdan dolayı arızalandığını söyleyerek yetkililerden bu konuda çözüm beklediklerini ifade etti. Taş blokların her birinin kasis görevi gördüğünü belirten çevre esnafı bu kadar kasise gerek olmadığı yönünde görüş beyan ediyor. Bazı çevre esnafı ise taşların estetik açıdan güzel olduğunun altını çizerek yola sıfır bir şekilde döşenerek sorunun ortadan kalkacağını belirtiyor.

Emrah ÖZCAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.