Tabela Krizinde Karar Günü

Tabela Krizinde Karar Günü

Pursaklar Belediyesi’nin hizmetlerini vatandaşa tanıtmak amacıyla yaptığı totem tabela çalışması Büyükşehir tarafından durduruldu. Gerekçe ise trafiği rahatsız edecek afiş ve tabelalara izin verilmemesi. Tabelanın akıbeti hakkında ise bugün nihai karar ve

OSMAN AKDOĞAN/ HABERVAKTİM-

Protokol yolu üzerinde Pursaklar Belediyesince yapımı devam eden totem tabela çalışması,trafiği rahatsız edecek afiş ve tabelalara izin verilmemesi gerekçesiyle Büyükşehir tarafından önceki gün durdurulmuştu.Söz konusu tabela Büyükşehir Zabıta ekipleri tarafından yıkılmak istenmiş ancak Pursaklar Belediyesi yetkililerince yapılan görüşmelerin ardından yıkım işlemi durdurulmuştu.

KARARIN BUGÜN VERİLMESİ BEKLENİYOR


Totem tabelasının bulunduğu alana gelerek incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi yetkilileri, “Perşembe gününe kadar herhangi bir müdahale yapılmayacak” diyerek ekiplerini geri çekmişti. Habervaktim'in edindiği bilgilere göre perşembe günü, yani bugün, totem tabelasının akıbeti hakkında nihai bir karar verileceği öğrenildi.

PURSAKLAR: "BAĞLANTISI BULUNMUYOR"

Tabelayla ilgili Pursaklar Belediyesi şu açıklamayı yapmıştı: “Protokol yolunda Pursaklar girişi LUP’u üzerinde, ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızı bilgilendirmek, Hükümetimizin, Büyükşehir Belediyemiz ve Pursaklar Belediyemizin hizmetlerini halka duyurmak; milli ve dini bayramlarda tebrik ve kutlama mesajı yayımlamak amacıyla yapmaya çalıştığımız totemin bahse konu olan protokol yolu ile doğrudan bir bağlantısı bulunmamaktadır. Mevzuata uygun olarak inşa edilen totemde, herhangi bir ticari reklam da söz konusu değildir.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.