Tahliye edilen Nihal Candan'a yeniden "hapis" şoku

Tahliye edilen Nihal Candan'a yeniden "hapis" şoku

Anoreksiya hastalığına yakalandığı ve 37 kiloya düştüğü gerekçesiyle hapisten tahliye edilen Nihal Candan hakkında müşteki avukatı karara itiraz etti. İşte detaylar...

Candan kardeşler Polatlar'ın hemen ardından kara para aklama suçlamasıyla hapse girdi. Marmara Cezaevi'nde bulunan Nihal Candan anoreksiya hastalığı nedeniyle kilo kaybettiği ve bağışıklık sisteminin çökmek üzere olduğu gerekçesiyle doktor onayıyla tahliye edildi. Candan'a ilişkin verilen karara avukatlar itiraz etti.

nihal-candan.jpg

Kara para aklama suçlarıyla hapse giren sosyal medya fenomenlerini ve davalarını yakından takip eden Gazeteci Emrullah Erdinç sosyal medya hesabından konuyla ilgili belgeleri paylaştı. Erdinç, "Nihal Candan'ın sağlık sorunları nedeniyle tahliye edilmesine müşteki avukatları itiraz etti. İtiraz haklı görülürse Nihal Candan'a yeniden cezaevi yolu gözükecek. İşte o itirazın belgesi" ifadelerine yer verdi.

emrullah-erdinc.jpg

Cezaevinden çıktıktan sonra Kanal D'ye konuşan Nihal Candan, "Biraz tabi rahatsızım. Sadece nefes darlığıyla bu durumu atlattığım için inanılmaz derecede memnunum" ifadelerini kullanmıştı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.