TAİF Başkanı Hüseyin Taklacı: 200 TIR destek gönderildi

TAİF Başkanı Hüseyin Taklacı: 200 TIR destek gönderildi

Türkiye Ağaç İşleri Başkanı Hüseyin Taklacı, Siteler esnafını iftarda bir araya getirdi. Taklacı konuşmasında, esnafın birlik olup afet bölgesine 200 TIR destek gönderdiğini belirterek “Ülkemizin birlik ve beraberlik kokan bu sofralara ihtiyacı var” dedi.

Türkiye Ağaç İşleri Esnaf ve Sanatkarları Federasyonu (TAİF) Genel Başkanı Hüseyin Taklacı Altındağ Kültür Merkezi’nde düzenlediği iftar yemeği ile Siteler esnafını bir araya getirdi. Başkan Taklacı iftar sonrasında yaptığı selamlama konuşmasında Siteler esnafının birlik ve beraberliğinin önemine vurgu yaparak Siteler esnafı olarak afet bölgesine yaptıkları desteklere değindi. Düzenlenen iftar yemeğine geniş katılım sağlayan Siteler esnafına Başkan Taklacı’dan sonra AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yılmaz ve ANKESOB Genel Başkanı Mehmet Yiğener ’de hitap etti.

“SORUNLARINI ÇÖZÜYORUZ”

Türkiye Ağaç İşleri Esnaf ve Sanatkarları Federasyonu (TAİF) Genel Başkanı Hüseyin Taklacı düzenlediği iftar yemeğinde Siteler esnafı olarak birlik ve beraberlik içinde hareket etmenin önemine değinerek tüm esnafın Ramazan ayını tebrik etti. Taklacı; “Başı rahmet ortası muhabbet sonu kurtuluş olan Ramazan ayınızı tebrik ediyorum. Biz bu sofraları bu davetleri dolu dolu olsun diye yapıyoruz. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun diye yapıyoruz. Ülkemizin ve bizlerin bereketli birlik ve beraberlik kokan bu sofralara ihtiyacı var. Siz üyelerimizde bu sofralara katılarak Siteler esnafının birlik ve beraberliğini gücünü göstermemiz gerekiyor. Bizlerin hep beraber ve birlik içinde olmamız gerekiyor. Biz birlik ve beraberlik içinde olduğumuzda herkes sesimizi daha çok duyar. Biz Ankara’da Siteler esnafı olarak bir bütün olarak güçlü bir şekilde esnafımızın sorunu varsa çözüyoruz” şeklinde konuştu.

ara1.jpg

“200 TIR YARDIM YOLLADIK”

TAİF Genel Başkanı Taklacı konuşmasının ikinci kısmında Siteler esnafı olarak afet bölgesine bulundukları desteğe değinerek birlik ve beraberlik içinde yaraları saracaklarını vurguladı. Taklacı, “Siteler esnafı olarak depremzede kardeşlerimize fedakarlıklarınızı gösterdiniz. Birlik ve beraberlik içinde el ele oldunuz afet bölgesine 200 tır civarında yardım gönderdiniz. Deprem sonrasında yine bir bütün olarak yolumuza devam ettik. Şunu da ilave edeyim hiçbir zaman federasyon başkanı da olsam oda başkanı da olsam gurur kibir yapmadım. Esnaf kardeşlerimiz için hangi esnafımızın sorunu varsa hangi kapı çalınması gerekiyorsa o kapıyı çaldım. Bunu sizler için yaptım yapmaya da devam edeceğim. Biz siteler esnafı olarak büyük bir aileyiz biz Siteler esnafı olarak bir bütünlüğü temsil ediyoruz. Sitelerde 12 bin civarında esnafımız ile çok güçlü bir yapımız var. Esnaf kardeşlerimiz yanımızda olduğu sürece ben de Başkan ve yönetimim olarak hakkınızı her yerde isteyerek sizleri büyük bir gurur ile temsil edeceğim” ifadelerini kullandı.

ara2.jpg

ÜRETİMİN SÜRMESİ ÇOK ÖNEMLİ

Türkiye Ağaç İşleri Esnaf ve Sanatkarları Federasyonu Hüseyin Taklacı’nın düzenlediği iftarda selamlama konuşması yapan AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız ise, “Bu güzel iftar sofrasında bizleri bir araya getiren TAİF Başkanı Hüseyin Taklacı’ya çok teşekkür ederim. Siteler esnafının bendeki yeri daha farklı benim rahmetli dedem Sitelerde keresteciydi. Dolayısıyla Ankara’mıza ve ekonomiye ne kadar katkı sunduğunu biliyorum. Siteler mobilyasının ne kadar kaliteli olduğunu ve kalitesi ile büyüdüğünün en yakın şahitlerinden biriyim. Siteler ve Siteler esnafı Ankara’mızın ve Türkiye’mizin yüz akıdır. Bu noktada sadece esnaflığı ile değil insanlığı ile de Siteler esnafı ile gurur duyuyorum. Deprem sürecinde Sayın Hüseyin Taklacı’nın da bahsettiği gibi deprem bölgesine ciddi destekte bulundular. Hiçbir talebi geri çevirmeden bölgeye destek vermeye devam ettiler. Bizlerde Siteler esnafı için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geçtiğimiz günlerde Elmadağ da yeni sanayi sitesinin temellerini attık. Bu adım üzerinde hassasiyetle durduğumuz Siteler esnafımız için ve bizim için çok değerli konulardan birisi inşallah bu bölge geleceğin değerli sanayi sitelerinden birisi olacak. Bu vesile ile kazanan Siteler esnafı olacak, kazanan Ankara ve Türkiye olacak. Siteler’ de üretimin sürmesi bizler için çok önemli” ifadelerini kurdu.

ara3.jpg

“BÜTÜN DESTEĞİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM”

Düzenlenen iftarda AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız’ın ardından konuşma yapan ANKESOB Başkanı Mehmet Yiğener ise şu hususlara değindi, “Öncelikle bizi mübarek Ramazan ayını tebrik ederim. Ben bu konuşmayı siz siteler esnafına ve Sayın Başkan Hüseyin Taklacı’ya teşekkür etmek için yapıyorum. Biliyorsunuz görülmemiş bir afet ile karşı karşıya kaldık. Bu yaşadığımız afette Siteler esnafı ve Başkan Hüseyin Taklacı elinden gelen bütün destek ile afetzede kardeşlerimizin yaralarını sarmak için uğraştı. Depremin ilk günlerinden itibaren Siteler esnafından ne istesek yerine getirdiler. Ben buradan hepinize teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun diyorum” dedi.

ara4.jpg

GENİŞ KATILIM SAĞLANDI

Türkiye Ağaç İşleri Esnaf ve Sanatkarları Federasyonu Başkanı Hüseyin Taklacı’nın Altındağ Kültür Merkezinde düzenlediği iftar yemeğine Siteler esnafı, MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, Ankara Vali Yardımcısı, Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Elmadağ Belediye Başkanı Âdem Barış Aşkın, Parti İlçe Başkanları, ANKESOB Genel Başkanı Mehmet Yiğener ve çok sayıda Meslek Odası Başkanı katılım sağladı. Kur-an’ı Kerim tilaveti ile başlayan iftar yemeği selamlama konuşmaları ile son buldu.

Faruk Gökyurt / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.