Tam kapanmada yenileme hızla yürütülüyor

Tam kapanmada yenileme hızla yürütülüyor

ABB Fen İşleri ve ASKİ ekipleri tam kapanmada kentin tüm ilçelerinde asfalt ve yapı yenileme bakım onarım çalışmalarına başladı. Ekipler bu kapsamda Keçiören, Sincan, Mamak, Çankaya başta olmak üzere çalışmalarını hızla yürütüyor. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi tam kapanma döneminde asfalt ve alt yapı çalışmalarına hız kazandırdı. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ve ASKİ’ye bağlı ekipler, kentin farklı noktalarında asfaltlama ve alt yapı bakım onarım, iyileştirme çalışmalarına devam ediyor. Kızılay’ın caddeleri ve ara sokakları başta olmak üzere Mamak, Etimesgut, Keçiören gibi ilçelerde yeni asfalt serimi yapılırken ASKİ ekipleri Pursaklar, Mamak, Sincan’da atık suyu, içme suyu ve yağmur suyu hatlarında bakım onlarım çalışması yürütüyor. 

tam-kapanmada-yenileme2.jpeg

KAPANMADA ASKİ BAKIM ONARIMA AĞIRLIK VERDİ
ASKİ ekipleri tam kapanma döneminde çalışmalarını hızlandırırken Altındağ’da çalışan ekipler 4 bin 120 metre atık suyu ve yağmur suyu hattında yenileme çalışmalarına başladı. Bu kapsamda Demirhendek Caddesi, Altınay Caddesi, Ereğli Caddesi, Akçakale 1. Sokak, Taştop Sokak, Kopça Sokak, Kartalcık Sokak’ta çalışmalar yürütülüyor. Kentin farklı noktalarında çalışmalarına devam eden ASKi ekipleri yine Elmadağ, Sincan, Keçiören ve Kahramankazan’da bakım onarım çalışmaları ile yağmur suyu, atık suyu hattı yenileme çalışması yapıyor.

Pursaklar’da ise 9 ayrı noktada olmak üzere toplam 26 adet yağmur suyu imalatı ve ızgara imalatı çalışmaları sürdürülürken Yunus Emre Mahallesi, Fatih Mahallesi, Saray Fatih Mahallesi, Tevfik İleri Mahallesi’nde çalışmalara devam ediliyor. Keçiören - Kavacık Subayevleri Mahallesi’nde yağmur suyu ve atık su hatlarının ayrıştırılması ile Kalecik Halit Cevri Aslangil Mahallesi’nde atık su hattı imalatı çalışmaları sürüyor. 

tam-kapanmada-yenileme3.jpeg

ASFALTMA ÇALIŞMALARINA HIZ VERİLDİ 
Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler ise Kızılay’da Yahya Galip Caddesi, Kumrular Caddesi, Milli Müdafaa Caddesi’nde asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Mamak’ta Derbent Mahallesi 1324. Cadde, Keçiören Ovacık Mahallesi 550. Cadde de asfalt çalışmaları sürüyor. Etimesgut 1580. Cadde ve Sincan Buhara Caddesi’nde ise asfalt serim çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı. Yine Çankaya Emek Mahallesi’nde önemli caddelerden biri olan Kırım Caddesi ve Yenimahalle Kalem Caddesi’nde asfalt çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı. Trafiğin yoğun olduğu sanayi bölgelerinde de çalışmalarını sürdüren ekipler bu kapsamda Yenimahalle OSTİM OSB içerisinde ara sokaklarda asfalt yenileme çalışmalarını tamamladı. 

Erkal Erdoğan//İLKSAYFA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.