TED’in öğretmen kongresinde muhteşem anlar: Öğrenciler göğüs kabarttı

TED’in öğretmen kongresinde muhteşem anlar: Öğrenciler göğüs kabarttı

TED ile Başkent Üniversitesi tarafından bu sene üçüncüsü gerçekleştirilen Ulusal Sınıf Öğretmenliği Öğrenci Kongresi’ne TED’li öğrenciler damga vurdu. Öğrencilerin Antalya yöresine ait sergilediği halk oyunu katılımcılar tarafından beğeniyle takip edildi.

Ankara TED Üniversitesi ile Başkent Üniversitesi Eğitim Fakültelerinin ortaklaşa gerçekleştirdiği bu sene üçüncü kez düzenlenen Ulusal Sınıf Öğretmenliği Öğrenci Kongresi (USOOK) unutulmayacak anlara sahne oldu.

21 Mayıs’ta (dün) başlayan ve bugün sona erecek olan kongrenin ilk gününde TED Üniversitesi öğrencilerinin halk oyunu gösterisi damga vurdu. Kongrede TED Üniversitesi’nin Sınıf Öğretmenliği Bölümü öğrencileri, katılımcılara Antalya yöresine ait halk oyunu gösterisi sundu. Öğrencilerin halk oyunları gösterisi herkes tarafından ilgiyle ve beğeniyle takip edildi.

GELİR DEPREM BÖLGESİNE GÖNDERİLECEK

Öte yandan TED ve Başkent Üniversitesi tarafından yüz yüze ve çevrimiçi olarak düzenlenen kongredeki elde edilen gelirin tamamının, deprem bölgesinde bulunan bir ilkokula kırtasiye desteği sağlanacağı belirtildi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.