Tehlike Bankası

Tehlike Bankası

Ulus Anafartalar'da cirit atan ve yaptığı hareketlerle çevresindeki vatandaşlara korku salan baliciler, şimdi de özel bir bankanın önünde görüntülendi. Balicilerin rahat davranışları "pes" dedirtti.

 

OSMAN AKDOĞAN/ HABERVAKTİM-

Ulus Anafartalar Caddesi üzerinde balici tehlikesi devam ediyor. Yaptıkları hareketlerle yoldan geçenlerin dikkatlerini çeken ve her an büyük bir tehlike oluşturmaya hazır baliciler, şimdi de Anafartalar Caddesi ile Şehit Teğmen Kalmaz Caddesi'nin kesiştiği noktadaki özel bir bankanın önünde görüntülendi. Balicinin bir hayli rahat tavırları "pes" dedirtti. Bankamatikten para çekmek isteyen bazı vatandaşlar korku içinde işlemlerini gerçekleştirdi.

ÇEVRESİNDEKİLERİ KORKUTTU

Uyuşturucu maddenin neden olduğu bilinç kaybıyla ne yaptığının farkında olmayan balicinin hareketleri, çevresindekileri korkuttu. Kimi vatandaş üstü başı yırtık ve bir o kadar da pislenmiş olan baliciyi sürekli gördüklerinden dolayı umursamadıklarını ancak maddenin etkisiyle her an tehlikeye yol açabileceğini belirtti. Bazı vatandaşlar ise ilk kez bali çeken biriyle karşılaştıklarını ve o an çok korktuklarını söyledi. Anafartalar Caddesi'nin balicilerden temizlenmesi için yetkililer göreve çağırıldı.

HER TÜRLÜ ZARAR VEREBİLİR
Balinin solunum yoluyla tenefüs edildiği zaman zararı saymakla bitmiyor.  Uçucu madde ile kafa bulan balicilerin o an akli dengesi yerinde olmadığı için çevreye her türlü zararı vermeye hazır halde bulunuyor.  Tehlikeye davetiye çıkarabilecek balicilerin biran önce rehabilite edilmesi gerekiyor. Duyarlı vatandaşlar yetkilileri göreve davet ediyor.

BİR ŞEY DEĞİŞMEDİ

Gazetemiz Habervaktim geçtiğimiz aylarda "ANAFARTALAR'I BALİCİLER SARDI" haberiyle bu sorunu gündeme getirmişti. Haberin ardından balicilerin Anafartalar'da hala cirit attığı görüldü.  
 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.