Tehlike saçıyor!

Tehlike saçıyor!

Keçiören Dutluk'ta açık vaziyette bulunan bir elektrik panosu günlerdir tehlike saçıyor.

Keçiören'deki Dutluk mevkiinde açık vaziyette bulunan bir elektrik panosu günlerdir tehlike saçıyor. Piri Türkistan Cami'nin karşısında bulunan söz konusu panonun, kapaklarından biri olmadığı görülürken panonun içerisindeki elektrik yüklü kablolar ise dışarı sarkıyor!  

MAHALLELİ TEDİRGİN
Durumdan rahatsız olan mahalleli Başkent Elektrik yetkililerine çağrıda bulunarak, çevreye tehlike saçan panonun onarılmasını istiyor. Gazetemize konuşan bir vatandaş, "uzun zamandır bu elektrik panosu böyle. Yayalarda, yoldan geçen insanlarda bu durumdan rahatsız oluyor. Bazı zamanlar buradan çocukların geçtiği de oluyor. Allah göstermesin üzücü bir olay yaşansa bunun vebalini kim nasıl verecek" dedi. 

ÇOCUKLARI SOKAĞA SALMAYA KORKUYORUZ
Başkent Elektrik yetkililerin biran önce bölgeye personellerini sevk etmesini talep eden Keçiörenli vatandaşlar, "Bu panonun biran önce yapılmasını istiyoruz. Biz artık tedirgin olmaktan bıktık. Bazı aileler çocuğunu sokağa salmaya çekiniyor. Burası Keçiören'in en işlek en kalabalık bölgesi. Bu görüntü ilçemize yakışmıyor. Muhatabımız Keçiören Belediyesi olsa idi bu sorunu çoktan çözerdi" diye konuştu.  

S. SELÇUK YILDIRIM / HABERVAKTİM- 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.