Tek Firma Dönemi Bitti

Tek Firma Dönemi Bitti

Yaklaşık 10 ay önce yaşanan süreç sonrası Ankara’da Esenboğa Havalimanı-AŞTİ hattında hizmet veremeyen Havaş Esenboğa Havalimanı-AŞTİ tekrar hizmet vermeye başladı.

UĞUR ÖĞÜT / HABERVAKTİM

Ankara’da 10 ay kadar hizmet veremeyen Havaş AŞTİ - Esenboğa Havalimanı arasında tekrar hizmet vermeye başladı. Havaş Genel Müdürü Kürşad Koçak “Ankara’da Havaş 1982 yılından bu yana 33 yıldır verdiği hizmete maalesef 10 ay zorunlu olarak ara vermişti. Şimdi ilk etapta Esenboğa Havalimanı – AŞTİ hattı ile tekrar hizmetinizdeyiz” şeklinde konuştu.

REKABET ORTAMI GERİ DÖNÜYOR

Yer hizmetlerinde Türkiye’nin köklü markası Havaş, Ankara Esenboğa Havalimanı’yla şehir merkezi arasında yolcu taşımacılığı seferlerine yeniden başladı. Esenboğa Havalimanı – AŞTİ otobüs seferleri, günde ortalama 50 ring sefer olarak gerçekleştirilecek. Havaş’ın daha önce AŞTİ’yle Esenboğa Havalimanı arasında yaptığı seferler engellenmişti. Havaş’ında Ankara’da havalimanı yolculuk hizmeti vermesiyle rekabet ortamının oluşması bekleniyor. 10 aydır Belko Air Esenboğa Havalimanı – AŞTİ tek firma olarak hizmet veriyordu.      

10 AY ZORUNLU OLARAK ARA VERMİŞTİK

Servis noktalarının ilerleyen günlerde daha da artacağını belirten Koçak, “Havaş olarak, yolcu taşımacılığı hizmetimizle başkent yolcusu ile yeniden buluştuk. Ankara’da Havaş 1982 yılından bu yana 33 yıldır verdiği hizmete maalesef 10 ay zorunlu olarak ara vermişti. Şimdi ilk etapta Esenboğa Havalimanı – AŞTİ hattı ile tekrar hizmetinizdeyiz. Havalimanından şehir merkezine servis noktalarımızın ilerleyen günlerde daha da artacağına inanıyoruz. Yolcuların yoğun ilgisinden memnuniyet duyuyoruz. Yolcularımızın seyahatini tamamlayan konforlu, hızlı ve güvenli bir ulaşım hizmeti sunuyoruz” dedi.

İLK GÜN ÜCRETSİZ

İlk gün ücretsiz olarak gerçekleştirilen Esenboğa-AŞTİ seferleri ilk etapta 10 araçla başladı. Türkiye’de toplam 19 havalimanında yolcu taşımacılığı hizmeti sunan Havaş, Esenboğa Havalimanı – AŞTİ hattı ile birlikte hizmet ağına 32. güzergâhını ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.