Teknolojinin Büyük Zarar Verdiği Ailelere Büyükşehir Belediyesinden Destek

Teknolojinin Büyük Zarar Verdiği Ailelere Büyükşehir Belediyesinden Destek

Ankara Büyükşehir Meclis Toplantısında teknolojinin olumsuz etkilediği aile içi iletişimi artırmak için seminerler yapılmasına karar verildi.

 

 

UĞUR ÖĞÜT / HABERVAKTİM

 

Aile içinde oluşan olumsuzlukların kaynağı olan televizyon, internet, sosyal medya gibi etkenler için Ankara Büyükşehir Belediyesi önlem alacak. Önceki gün gerçekleşen Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısında aile içi iletişimi artırmak için imkânlar dâhilinde seminerler yapılmasına karar verildi.

KARDEŞ ŞEHİRLE KÜLTÜREL ETKİLEŞİMİN

Büyükşehir Belediyesi, kardeş şehir anlaşması imzaladığı yurtdışı belediyelerle, kültürel etkileşimi artırmak amacıyla ortak programlar düzenleyecek.

Büyükşehir Belediye Meclisi 2. Başkan Vekili Nail Çimen yönetiminde düzenlenen toplantıda; Ankara ile kardeş şehir anlaşması yapan yurtdışı belediyelerle kültürel etkileşimin artırılması amacıyla, imkânlar ölçüsünde ortak programlar düzenlenmesi kararı oy birliğiyle benimsendi. 

SAĞLIKLI İLETİŞİM İÇİN EĞİTİM ŞART

Kültürümüzde önemli bir yere sahip olana aile olgusu teknolojinin gelişmesiyle çatırdamaya başladı. Özellikle televizyonda yayınlanan ve aile yapısına olumsuz etki oluşturan ahlaksız diziler ve sosyal medya üzerinden oluşan çarpık ilişkiler aile içi iletişimini nerdeyse yok denecek seviyeye getirdi. Bu olumsuzluklar karşısında uzmanlar aile bireylerinin sağlıklı iletişim için eğitim alması gerektiğinin şart olduğunu belirtiyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısında bu olumsuzluklar değerlendirdi ve aile içi iletişimi arttırmak için harekete geçildi. 

AİLELERE SEMİNERLER VERİLECEK

Teknolojinin yaygınlaşmasıyla beraber olumsuz etkilenen aile içi iletişimi artırmak için Büyükşehir Belediyesi imkânları dâhilinde seminerler yapılmasına karar verildi. Mamak ilçesi sınırlarındaki bozulmuş yollara da Büyükşehir Belediyesi imkânları dâhilinde yama yapılmasının kararlaştırıldığı toplantıda, Güdül Belediyesi’nin daha sağlıklı bir bütçe oluşturabilmesi için ortaklaşa olarak gerekli inceleme ve değerlendirmelerin yapılması karara bağlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.