TERÖRE BAŞKENT'TEN ORTAK TEPKİ

TERÖRE BAŞKENT'TEN ORTAK TEPKİ

İstanbul Atatürk Havaalanı'nda meydana gelen hain saldırı, tüm ülkeyi yasa boğarken, birçok kesimden saldırıya tepki geldi. Ankara'daki belediye başkanları, parti ve STK temsilcileri, ülkemize başsağlığı dileyerek teröre lanet etti.

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin: Birliğimize kast edenler tarih huzurunda yok olup gidecektir. Milletçe bir ve beraber olma zamanıdır.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki: Hain saldırıyı kınıyorum; patlamada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak: İstanbul Atatürk Havalimanı'na yapılan hain saldırıyı, caniliği şiddetle lanetliyorum.

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül: Terörü de destekçilerini de lanetliyorum.

AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan: Ankara’da gerçekleştirilen bu hain saldırıyı lanetle kınıyorum. Tüm milletimizin başı sağ olsun.
AK Parti Çankaya İlçe Başkanı Ali Güven: Bu katillerin ve tüm iş birlikçilerinin devletimiz tarafından en ağır şekilde cezalandırılacağına olan inancım tamdır.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlker Kayalıoğlu: " Alçakça ve hunharca gerçekleştirilen menfur terör saldırısını şiddetle lanetliyorum.

Ankara Mobilyacılar ve Lakeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Taklacı: "Yine birliğimize ve beraberliğimize kast eden hainler devreye girdi.

ANODER Başkanı İlkay Kalkan: Terörü ve teröre destek verenleri bir kez daha lânetliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.

Ankara Döşemeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali İhsan Bostan: İstanbul'daki haince saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum."

Ankara Büyük Şehir Belediyesi Belediyeler, Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Daire Başkanı Osman Usta: "Bu terör saldırısının arkasındaki alçaklar şunu çok iyi bilmelidir ki kanlı hesapları asla tutmayacak.

MASFED Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Erkoç: Birlik ve beraberlik ruhu ile kenetlenmiş bir millet olarak saldırıyı gerçekleştiren ve işbirlikçilerine geçit vermeyeceğiz.
Keçiören Çorumlular Derneği Başkanı Fatih Erdoğan: Atatürk Havalimanı’nda meydana gelen terör saldırısını şiddetle kınıyorum.

Ankara Marangozlar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Rıdvan Aktaş: Milletimizin başı sağ olsun.

Ankara Taşçı, Mezarcı Ustaları Sanatkârları Esnaf Odası Başkanı Nevzat Fındık: Bu hain terör saldırısını şiddetle kınıyor, saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum.

Ankara Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Hasan H. Çavuşculu:  Devletimizin varlığına ve birliğine kasteden alçak saldırıyı, terör odakları ile işbirlikçilerini lanetliyorum. 

 

 

 

 

 

 

 

 

HABER MERKEZİ-

 

İstanbul Atatürk Havaalanı'nda önceki gece 41 kişinin hayatını kaybettiği ve 239 kişinin yaralandığı hain terör olayı Ankara'da sert bir dille kınandı. Saldırıyı kınayanlar şunları söyledi:   
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek: "İstanbul Atatürk Havalimanı’nda terör yine yüzünü gösterdi. Öncelikle ölen vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralılara acil sıhhat ve ailelerine sabır diliyorum. Bu terör Rusya ve İsrail ile aramızı düzeltmenin, bir faturası."
Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin: "Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalara diliyorum Hainler asla amaçlarına ulaşamayacaktır. Terör örgütleri ve onlara destek verenler şunu bilmelidir ki bu aziz millet hiçbir zaman bunlara prim vermeyecektir. Birliğimize kast edenler tarih huzurunda yok olup gidecektir. Milletçe bir ve beraber olma zamanıdır. İnsanlıktan, vicdandan yoksun olanlar; kahpece ve kalleşçe eylemler yaparak mübarek Ramazan ayında askerimizin, polisiminiz, sivil vatandaşlarımızın yaşam hakkını elinden alıyor. Teröre lanet olsun.”

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki: "Atatürk Havalimanı'nda yaşanan hain saldırıyı kınıyorum; patlamada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum."

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak: "İstanbul Atatürk Havalimanı'na yapılan hain saldırıyı, caniliği şiddetle lanetliyorum. Milletimizin başı sağ olsun."

Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk: "Atatürk Havalimanı'nda hain saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum."

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül: "Atatürk Havalimanı’ndaki saldırıda şehit olanlara Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Terörü de destekçilerini de lanetliyorum."

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gifAK Parti Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan: “Ankara’da gerçekleştirilen bu hain saldırıyı lanetle kınıyorum. Ülke olarak bu hain saldırılara karşı sağduyumuzu korumalıyız. Saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Tüm milletimizin başı sağ olsun.”
AK Parti Çankaya İlçe Başkanı Ali Güven: "Terör saldırısı sonucu hayatını kaybeden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralılarımıza acil şifalar dilerken, bu katillerin ve tüm iş birlikçilerinin devletimiz tarafından en ağır şekilde cezalandırılacağına olan inancım tamdır."

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlker Kayalıoğlu: "İstanbul Atatürk Havalimanı'nda alçakça ve hunharca gerçekleştirilen menfur terör saldırısını şiddetle lanetliyor, bu saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve Yüce Türk Milletine başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum."

Ankara Mobilyacılar ve Lakeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Taklacı: "Yine birliğimize ve beraberliğimize kast eden hainler devreye girdi. Türkiye büyük bir devlettir. Ülkece bu zor günlerin üstesinden inşallah geleceğiz. Bu süreçte mutlaka bir ve beraber olmak gerekiyor"  

 

LANETLEDİ

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) Genel Başkanı Mürsel Turbay, 36 vatandaşımızın hayatını kaybettiği ve çok sayıda vatandaşımızın yaralandığı terörist saldırısının sadece Türkiye’ye değil dünyaya yönelik yapıldığını ifade etti.

''BİRLİK OLMA GÜNÜDÜR''

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, saldırının Türkiye'nin Rusya ve İsrail ile yakınlaştığı bir dönemde gerçekleştirildiğine dikkati çekti. Palandöken, " Bugün birlik olma günüdür. Hainler bu yaptıkları caniliklerin hesabını mutlaka vereceklerdir." ifadelerini kullandı. 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.