Teröre Karşı Ortak Açıklama Yapan STK'lardan Net Mesaj  İNSAN OLUN

Teröre Karşı Ortak Açıklama Yapan STK'lardan Net Mesaj İNSAN OLUN

Türkmen Alevi Bektaşi Vakfı Genel Başkanı Özdemir Özdemir, "Terörü, teröristi ve teröre destek verenleri şiddetle lanetliyor, onları insanlığa ve insan olmaya davet ediyoruz" dedi.

VATANDAŞLIKTAN ÇIKARILSIN

Teröre karşı birlik, beraberlik ve dayanışma adına Başkent'te bir araya gelen Balkan Göçmenleri İktisadi Vakfı, Türkmen Alevi Bektaşi Derneği, Bulgaristan Göçmenleri Derneği, Batı Trakya Türkleri Derneği, Türk-Makedon Dostluk Derneği teröre karşı ortak bir açıklama yaptı. STK'lar adına konuşan Özdemir,  "Türkiye’nin de teröre destek olanları enterne etmesi, cezalandırması ve hatta vatandaşlıktan çıkartarak tüm kamu haklarından yoksun bırakması en tabi hakkı ve görevidir" diye konuştu.

BU BİR OYUNDUR

Ülkemizde yapılan terör eylemlerini kınadıklarını açıklayan Özdemir, “Bizler bin yıldır atalarımızın verdiği savaşlardan dolayı Türkiye’de kardeşçe yaşıyoruz. PKK eli silahlı bir terör örgütüdür. Doğu ve güneydoğuda olan olayların Kürt vatandaşlarımızla hiçbir alakası yoktur. PKK’nın en üst kademesi Ermeni'dir. Abdullah Öcalan tutun Kandil'deki o soytarılara kadar hepsi Ermeni kökenlidir. Türkiye’de dış güçler tarafından oynan bir oyundur bu. Amaç türkü kürde düşman etmektir” şeklinde konuştu.

 

SÜLEYMAN TOKER/HABERVAKTİM-

 

Teröre karşı birlik, beraberlik ve dayanışma adına bir araya gelen sivil toplum kuruluşları terörü, teröristi ve teröre destek verenlere karşı tepkisini dile getirdi. Balkan Göçmenleri İktisadi Vakfı, Türkmen Alevi Bektaşi Derneği, Bulgaristan Göçmenleri Derneği, Batı Trakya Türkleri Derneği, Türk-Makedon Dostluk Derneği adına konuşan Türkmen Alevi Bektaşi Vakfı Başkanı Özdemir Özdemir, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve milletini hedef alan terörist eylemlerin tarafları olanları esefle gözlüyoruz” dedi.

DEVLETİMİZİN ADALET TERAZİSİNE İNANIYORUZ

Özdemir, “Bizi şehirlerimizin meydanlarında yürürken hiçbir sebep olmaksızın vurdunuz. Biz yine de sizin piar kuruluşlarınızın kara propagandasına karşı, korkusuzca ve sükûnetle yine her şehrimizin her noktasında yürümeye ve günlük yaşantımızı aksatmadan sürdürmeye devam edeceğiz. Bütün varlığımızla devletimizin adalet terazisine inanıyoruz." diye konuştu.

TERÖRE DESTEK OLANLAR VATANDAŞLIKTAN ÇIKARTILMALI

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin vatandaşı olan, bu milletin ekmeği ile beslenen memur, akademisyen, aydın ve bütün sivil toplum kuruluşlarını teröre karşı insanlığın ve devletimizin kamu düzenini sağlamaya yönelik tedbirlerinin yanında olmaya çağıran Özdemir, “Bize demokrasi ve insan hakları nutukları atan emperyalist ülkelerin kendi ülkeleri söz konusu olduğunda yaptıkları gibi, Türkiye’nin de teröre destek olanları enterne etmesi, cezalandırması ve hatta vatandaşlıktan çıkartarak tüm kamu haklarından yoksun bırakması en tabi hakkı ve görevidir” şeklinde konuştu.

AMAÇ TÜRKÜ KÜRDE DÜŞMAN ETMEKDİR

Birtakım dış güçlerin Türkiye'deki maşaları ve onun eli silahlı terör örgütü militanlarının Doğu, Güneydoğu ve ülkemizin çeşitli şehirlerinde yaptıkları terör eylemlerini kınadığını aktaran Özdemir, “Bizler bin yıldır atalarımızın verdiği savaşlardan dolayı Türkiye’de kardeşçe yaşıyoruz. PKK eli silahlı bir terör örgütüdür. Doğu ve güneydoğuda olan olayların Kürt vatandaşlarımızla hiçbir alakası yoktur. PKK’nın en üst kademesi Ermeni'dir. Abdullah Öcalan tutun Kandil'deki o soytarılara kadar hepsi Ermeni kökenlidir. Türkiye’de dış güçler tarafından oynan bir oyundur bu. Amaç türkü kürde düşman etmektir” ifadesini kullandı.

GENÇLERİMİZ TERÖRÜN İÇİNE ÇEKİLMEYE ÇALIŞILIYOR

Ülkemizde yürütülen terörle mücadeleyi içtenlikle kutladığını ve terörün içine çekilmeye çalışılan gençlerimizin olduğunu aktaran Türkiye Gençlik Teşkilatı Başkanı Hakan Polat ise “Gençlerimizi terörün içine çekmeye çalışıyorlar. Özellikle üniversitelerdeki yapılanmalar ve LPG örgütü adı altında liseli gençlerimiz aynı gezi olaylarında olduğu gibi bir provokasyonla karşı karşıya. Bu yüzden ele almamız gereken en büyük konulardan biri gençlik ve gençlik yapılanmalarıdır. İmanlı bir gençlik yetiştirdiğimiz zaman hangi etnik kökene sahip olursak olalım birlik ve beraberlik içinde yaşayacağız. Bizler bu ülkede yaşadığımız sürece ve bu bayrak dalgalandığı sürece kimsenin bizi bölmeye gücü yetmeyecek” dedi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.