Teröre Lanet

Teröre Lanet

Önceki gün gerçekleştirilen hain terör saldırısına birçok kesimden tepki yağdı. Ülkemizin birlik ve beraberliğini hedef alan teröre STK ve yerel yönetim temsilcileri lanet okuyarak saldırıda hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

 

UĞUR ÖĞÜT / HABERVAKTİM

 

Ankara Mobilyacılar ve Lakeciler Odası Başkanı Hüseyin Taklacı:

“Birliğimize, kardeşliğimize, vatanımızın bölünmez bütünlüğüne, geleceğimize ve milletimizin huzuruna dönük yapılmış bu hain terör saldırısını kınıyorum. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar dilerken yakınlarına ve tüm milletimize baş sağlığı temennisinde bulunuyorum.”

 

Alperen Ocakları Genel Başkanı Murat Aslan:  “Ülkemizin birlik, beraberlik ve kardeşliğine darbe vurmak amacıyla Ankara Kızılay’da gerçekleştirilen ve yine masum insanlarımızı hedef alan hain terör saldırılarını kınıyor, saldırıyı gerçekleştirenleri ve destekleyenleri de lanetliyorum. Saldırı sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet dileyerek yaralılara acil şifalar diliyorum.”

 

MÜSİAD Ankara Başkanı İlhan Erdal: “Gerçekleştirilen bu hain ve insanlık dışı saldırı, masum insanların canına kast etmektedir. Kızılay meydanında meydana gelen patlama, terörün sınır tanımaksızın, masum insanların canına ve ülkemizin birlik ve beraberliğine kast ettiğini bir kez daha acı bir şekilde gözler önüne sermiştir. Geleceğimizi hedef alan bu saldırılar, ülkemizin ve milletimizin terör karşısındaki duruşunu değiştirmeye muktedir olamayacaktır. Bu menfur saldırıda hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz.”

 

Ankara Oto Galericileri Derneği (Anoder) Başkanı İlkay Kalkan: ANODER ailesi olarak ülkemizi karanlığa sürükleme gayesinde ki terörü lanetliyoruz. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara da şifa diliyoruz.

 

Ankara Döşemeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Ali İhsan Bostan: “Meydana gelen terör saldırısında çok sayıda vatandaşımızın hayatını kaybetmesinin ve yaralanmasının derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Terör hain yüzünü bir kez daha ortaya koymuştur. Ülkemizin birlik ve bütünlüğünü hedef alan terör saldırısını nefretle kınıyor, saldırıda hayatını kaybedenlere Yüce Allah’tan Rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı, yaralılara da geçmiş olsun dileğinde bulunuyoruz.”

Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ANKESOB) Başkanı Mehmet Yiğiner: “Ankara Kızılay'da alçakça ve kalleşçe yapılan terör saldırısını şiddetle lanetliyor patlamada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet yaralılara acil şifa, milletimize başsağlığı ve sabır diliyorum.”

 

Ankara Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Hasan H. Çavuşculu: “Türkiye’nin birlik ve beraberliği hedef alınmak isteniyor. Tek yumruk olup birlikteliğimizi daha da artırmalıyız.Vefat edenlere Allah’tan rahmet, yaralılara da şifa diliyorum”

 

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan: “Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralananlara da acil şifalar diliyoruz. Acımız büyük ancak, metanetimizi koruyarak cesaretimizi ve umudumuzu kaybetmiyoruz. Terörün son bulduğu, kardeşlik; huzur ve güven ortamının egemen olduğu daha güçlü bir Türkiye ve dünya umut etmeye devam ediyoruz.”

 

Pidosan Yahyalar Spor Kulübü Başkanı Soner Cengiz: “Bu alçak terör saldırısı, insanlık adına utanç verici bir eylemdir. Bu hain saldırı, masum insanlarımızın canına, ülkemizin birlik ve beraberliğine kast etmiştir. Bu saldırıyı şiddetle lanetliyor ve kınıyorum. Saldırıda hayatını kaybedenlere yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralılara acil şifalar dilerim.”

 

Keçiören Çorumlular Derneği Başkanı Fatih Erdoğan: “Kızılay’da otobüs durağı önünde meydana gelen bu saldırıyı vatandaşlarımıza reva görenleri şiddetle kınıyor, hak ettikleri sona bir an önce erişmelerini temenni ediyorum.  Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyor, hastanelerde tedavi gören yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum”

 

Ankara Yufkacılar ve Kadayıfçılar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Polat: “Sivil vatandaşlarımıza yönelik yapılan bombalı saldırı bizi ve milletimizi büyük üzüntüye boğmuştur. Hain terör örgütleri yine haince planlar kurarak birçok vatandaşımızın hayatını kaybetmesine sebep oldu. Böyle haince saldırılardan medet umanlar bilmelidirler ki milletimiz birlik ve beraberlik içinde yaşamaya devam edecektir. Bizlere tarifsiz acılar yaşatan hain saldırıyı kınıyor, hayatını kaybedenlere rahmet, yaralananlara acil şifalar, yakınlarına ise sabır diliyorum”

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.