Togg T10X’in garanti detayları

Togg T10X’in garanti detayları

Togg hayranları tarafından uzun zamandır beklenen yerli SUV modeli Togg T10X için garanti detayları duyuruldu. Satın almayı isteyen ama garanti kapsamını merak edenler için tüm detaylar haberimizde…

Togg T10X için garanti sürecinde hangi özellikleri kapsıyor? Togg tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada, “T10X garantisi 3 yıl / 100.000 km hangisi önce tamamlanırsa, batarya garantisi 8 yıl / 160.000 km hangisi önce tamamlanırsa, boya garantisi 3 yıl ve paslanmazlık garantisi 12 yıldır” ifadelerine yer verildi.

Türkiyenin yerli otomobil üreticisi Togg CEO’su M. Gürcan Karakaş, Türkiye’nin elektrikli ilk akıllı cihazını mart sonunda kullanıcılarla buluşturacak olmanın gururunu yaşadıklarını vurguladı.

TOGG batarya

KONFORLU VE SORUNSUZ

Togg CEO’su M. Gürcan Karakaş tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada, “İlk günden itibaren, küresel boyutta rekabet edebilir ve fikri mülkiyeti yüzde 100 Togg’a, Türkiye’ye ait bir mobilite teknoloji markası geliştirmek ve kullanıcıyı merkeze alarak akıllı cihazımız ve dijital ürünlerimizin etrafında herkes için erişilebilir ve herkes tarafından geliştirilebilir bir ekosistem oluşturmak hedefiyle yola çıktık. Geride bıraktığımız beş yılda planlarımız doğrultusunda adım adım ilerledik ve söz verdiğimiz gibi mart ayında akıllı cihazımızı kullanıcılarla buluşturuyoruz. Kullanıcılarımız web sitemiz veya Trumore uygulamamız üzerinden katılacakları çekiliş ile akıllı cihazımıza ön sipariş verme hakkını elde edebilecekler. Siparişleri bireysel kullanıcılar öncelikli olmak üzere 2023 boyunca teslim edeceğiz. Kullanıcılarımıza bağlantılı bir akıllı cihazdan çok daha ötesini sunarak, konforlu ve sorunsuz bir mobilite deneyimi yaşatmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.
T10X’in fiyatları ise:

En basit paket olarak bilinen V1 RWD Standart Menzil: 953 bin TL
Orta paket olarak V2 RWD Standart Menzil: 1 milyon 55 bin TL
En dolu paket V2 RWD Uzun Menzil: 1 milyon 215 bin TL

Sedat Osman Koç / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.