Togg'a yoğun ilgi: Fuarın yıldızı oldu

Togg'a yoğun ilgi: Fuarın yıldızı oldu

ATO Congressium’da gerçekleşen, Prosumer Yenilenebilir Enerji Fuarı’nın yıldızı Togg oldu. Vatandaşlar TOGG standına yoğun ilgi gösterdi.

ATO Congressium'da 22 Mayıs’ta başlayan Prosumer Yenilenebilir Enerji Fuarı'nda, Togg büyük ilgi topladı. Vatandaşlar, fuarda bulunan Togg standına yoğun ilgi göstererek akıllı cihaz hakkında bilgi aldılar ve aracın içini, dışını ayrıntılı olarak incelediler. Togg, fuarın en dikkat çeken katılımcılarından biri olarak ön plana çıkarken stantta bulunan Togg yetkilileri, "İlk günden itibaren en çok Togg ilgi gördü denilebilir. Vatandaşlarımız hala çok merak ediyor ve incelemek istiyor. Burada bulunan Togg T10X uzun menzilli akıllı cihazımızı binlerce kişi inceledi" dedi. Togg’un yenilenebilir enerji kaynaklarıyla şarj edilme potansiyelinin altını çizen yetkililer, Togg'un sadece bir otomobil değil aynı zamanda da temiz enerjiye geçişin sembolü olacağını ifade etti.

mert-1-001.jpg

VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ

ATO Congressium'da gerçekleşen Prosumer Yenilenebilir Enerji Fuarı'nda, Togg büyük ilgi gördü. Vatandaşlar, fuarda bulunan Togg standına yoğun ilgi göstererek akıllı cihaz hakkında bilgi aldı. Ziyaretçiler, cihazın içini ve dışını ayrıntılı olarak inceleyerek, yenilikçi özelliklerini yakından tanıma fırsatı buldu. Togg, fuarın en dikkat çeken katılımcılarından biri olarak ön plana çıktı.

Stantta bulunan Togg yetkilileri, “İlk günden itibaren en çok Togg ilgi gördü denilebilir. Vatandaşlarımız hala çok merak ediyor ve incelemek istiyor. Burada bulunan Togg T10X uzun menzilli akıllı cihazımızı binlerce kişi inceledi” dedi.

mert-2-001.jpg

TOGG’U GÖRMEYE GELDİLER

Prosumer Yenilenebilir Enerji Fuarı ile aynı tarihte ATO Congresium’da bulunan SEDEC 2024 Fuarı’na katılan katılımcılar da Togg’a büyük ilgi gösterdi. SEDEC fuarına katılan Türk ve yabancı uyruklu askeri personeller ve polisler hemen alt katta bulunan Togg standına gelerek akıllı cihazı incelediler.

mert-3-001.jpg

SEDAN MODELİ GELİYOR

Togg'un yenilenebilir enerji kaynaklarıyla şarj edilme potansiyelinin altını çizen ve bu alandaki iş birliklerinin önemini vurgulayan yetkililer, Togg'un sadece bir otomobil değil aynı zamanda da temiz enerjiye geçişin sembolü olacağını ifade etti. SUV modeli olan T10X’in de vatandaşlar tarafından çok büyük bir talep gördüğünü belirten Togg yetkilileri yeni sedan modeli olan T10F’in 2025 yılında piyasaya sürüleceğini açıkladı.

KAMPANYA UZADI

Togg yetkilileri yaptığı açıklama ile T10X'e özel 800 bin liralık 0 faizli kredi kampanyasının 26 Mayıs gün sonuna kadar uzatıldığını şu ifadeler ile duyurdu:

"Yoğun istek üzerine, sadece T10X V1 uzun menzil seçeneğinde geçerli olmak üzere finansman desteğimizi uzatıyoruz. 26 Mayıs Pazar gün sonuna kadar siparişinizi oluşturun, kurasız, hızlı teslimatla T10X'e sahip olun."

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.