Tomorrow Summıt nedir? Yapay zekâ ‘Al’ nedir?

Tomorrow Summıt nedir? Yapay zekâ ‘Al’ nedir?

Deprem nedeniyle ertelenen, Türkiye’nin en kapsamlı yapay zekâ zirvesi bugün başladı. Zirveye verilen isim ise dikkatleri üzerine çekti. Arama motorlarına herkes tomorrow summıt nedir? Yapay zekâ al nedir? Diyerek meraklarını gidermek istiyor.

19 oturumda, 80 konuşmacının yapay zekânın farklı sektörlere etkilerini değerlendireceği program bugün itibariyle başladı. Yapay Zekâ Politikaları Derneği’nin (AIPA) farklı birçok alandan uzman bireyleri bir araya getirerek yapay zekâ ile ilgili bilgi birikimlerini katılımcılara aktarmak amacıyla düzenlediği AI [Tomorrow Summit] 2023, 24-25 Mart 2023 tarihlerinde meraklılarıyla buluşmuş olacak. Peki, Tomorrow Summit nedir? Yapay zekâ ai nedir?

Tomorrow Summit nedir

İKİNCİSİ BU YIL DÜZENLENİYOR

Türkiye’de yapay zekâ adına farkındalık yaratmak ve yapay zekâ stratejilerini desteklemek düşüncesiyle çalışmalar yürüten AIPA, bu yıl ikincisini düzenlediği AI [Tomorrow Summit] ile Türkiye’nin yapay zekâ alanındaki potansiyelini tüm dünyaya göstermeyi amaçlıyor. Zirvede teknoloji alanında son zamanların popüler başlıklarından olan; Metaverse, ChatGPT gibi başlıklar ele alınması planlanırken tüm toplantılar boyunca toplam 19 oturum gerçekleştirilecek ve 80 programlarda yer alacak.

Yapay zekâ ai nedir açıklama yapan cumhurbaşkanı yardımcısı

FUAT OKTAY’DAN VİDEOLU BAĞLANTI

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Yapay Zekâ Politikaları Derneği tarafından çevrim içi düzenlenen "Yapay Zeka Tomorrow Summit" etkinliğine video mesaj yoluyla bir bağlantı yaptı. Videodaki konuşmalarında 2025 yılı itibari ile Türkiye'de yapay zekâ alanındaki istihdamın 50 bine çıkarılmasını hedeflediklerini altını çizdi.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.