Torreira itiraf etti: Galatasaray taraftarı buna çok üzülecek

Torreira itiraf etti: Galatasaray taraftarı buna çok üzülecek

Galatasaray’ın son yıllardaki başarısında kilit rol oynayan Lucas Torreira, geleceğine dair yaptığı açıklamayla gündemi sarstı. Uruguaylı yıldız, kariyerinde oynamak istediği takımı ilk kez bu kadar net dile getirdi.

Süper Lig’de son üç sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray’da, orta sahadaki istikrarın ve mücadelenin simge isimlerinden biri Lucas Torreira oldu. Sarı-kırmızılı formayla sahaya çıktığı ilk günden itibaren gösterdiği performansla teknik heyetin ve taraftarın vazgeçilmezi haline gelen Uruguaylı futbolcu, takımın omurgasında önemli bir yer edindi.

GELECEK SÖZLERİ MORALLERİ BOZDU

Başarılı orta saha oyuncusu, geleceğine ilişkin yaptığı açıklamayla Galatasaray camiasında soru işaretleri oluşturdu. Torreira, kariyerine dair hayalini paylaşırken, sarı-kırmızılı taraftarları üzecek ifadeler kullandı.

“BOCA JUNİORS BENİM EN BÜYÜK HAYALİM”

Fix Radio’ya konuşan Lucas Torreira, Arjantin ekibi Boca Juniors’ta forma giymek istediğini açıkça dile getirdi. Uruguaylı yıldız, “Boca Juniors’ta oynamak benim bir futbolcu olarak en büyük hayalim. O anı düşünmediğim tek bir gün bile yok. Boca için oynamayı gerçekten çok istiyorum. Kendimi buna hazırlıyorum çünkü orası kolay bir dünya değil. Riquelme ile çok yakın zamanda konuştum, çok güzel ve çok önemli bir sohbetimiz oldu” sözleriyle dikkat çekti.

SÖZLEŞMESİ DEVAM EDİYOR

Bu sezon Galatasaray formasıyla 23 maçta görev alan Torreira, 1 gol ve 3 asistlik katkı sağladı. Güncel piyasa değeri 12 milyon euro olarak gösterilen tecrübeli orta saha oyuncusunun sarı-kırmızılı kulüple olan sözleşmesi 2028 yılına kadar devam ediyor.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.