TRAFİKTE HAYAT DURDU

TRAFİKTE HAYAT DURDU

Atatürk’ün ölümünün 77. yılının anıldığı dün saatler 9.05’i gösterdiğinde hayat durdu. Araç trafiğinin yoğun olduğu caddelerde saygı duruşu için çalan siren sesiyle birlikte araçlarını durduran kullanıcılar saygı duruşuna iştirak ettiler.


ADEM GÜRSOY – HABERVAKTİM
Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 77. yılında anıldı. Saatler Atatürk’ün öldüğü 9.05’te çalan siren sesiyle birlikte hayat durdu.  O saatte bulunan araç kullanıcıları siren sesini duyar duymaz araçlarından indiler ve saygı duruşuna geçtiler. Vatandaşlar saygı duruşunun sona ermesiyle birlikte yollarına devam ettiler.
ARAÇLARINI DURDURUP SAYGI DURUŞUNA GEÇTİLER
Fatih Caddesi üzerinde Keçiören – Ulus yönünde yoğun bir şekilde seyreden araçlar Atatürk’ün anısına saygı duruşu için çalan siren sesiyle birlikte durdu.  Araçlarından inen vatandaşlar saygı duruşuna geçti. Bir dakikalık saygı duruşunda bekleyen vatandaşlar siren sesinin sona ermesiyle birlikte yollarına devam ettiler.
KORNALARLA EŞLİK ETTİLER
Siren sesinin çalmasıyla birlikte araçlarından inerek saygı duruşuna geçen araç kullanıcıları, siren sesine araçlarının kornalarına basarak eşlik ettiler. Araçlarında bulunan bazı vatandaşlar siren sesinden sonra da kornalara basmaya devam ettiler.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.