Transfer hattında son durum: Süper Lig ve Avrupa’dan son iddialar
Süper Lig devleri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor başta olmak üzere Avrupa’dan dikkat çeken transfer gelişmeleri gündemi hareketlendirdi. İşte kulislerde konuşulan son iddialar:
Süper Lig devleri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor başta olmak üzere Avrupa’dan dikkat çeken transfer gelişmeleri gündemi hareketlendirdi. İşte kulislerde konuşulan son iddialar:
Fanatik'te bulunan habere göre Sarı-lacivertliler, Atalanta forması giyen Ademola Lookman için 25 milyon euro teklif etti. İtalyan ekibi 40 milyon euro talep ederken, Nijeryalı yıldızın Fenerbahçe’ye transfer olmaya sıcak baktığı ifade ediliyor.
TRABZONSPOR ÇOK YÖNLÜ TAKVİYE PEŞİNDE
Fotomaç'ta yer alan habere göre Bordo-mavililer devre arasında stoper, kanat, bek ve forvet transferi planlıyor. Stoper için Chibuike Nwaiwu gündemdeyken, alternatif olarak Başakşehir’den Jerome Opoku öne çıkıyor. Kanatta Aral Şimşir, forvette ise Umut Nayir isimleri konuşuluyor.
GALATASARAY’DAN GRİEZMANN ISRARI
Fanatik'in haberine göre Sarı-kırmızılılar, Atletico Madrid’in tecrübeli yıldızı Antoine Griezmann’dan vazgeçmiş değil. Okan Buruk’un çok yönlülüğü nedeniyle beğendiği Fransız yıldız için Galatasaray’ın İspanyol kulübüyle yeniden masaya oturacağı belirtiliyor.
TRABZONSPOR’DAN OĞUZ AYDIN HAMLESİ
Sözcü'de yer alan habere göre Trabzonspor, Fenerbahçe forması giyen Oğuz Aydın’ı kiralamak için resmi teklif yaptı. Nice’te forma giyen Boga ile temaslarını sürdüren bordo-mavililer, stoper hattı için Samet Akaydin ve Ümit Akdağ’ı da listesinde tutuyor.
GOUİRİ GALATASARAY’IN RADARINDA
Fanatik kaynaklarına göre Marsilya’da oynayan Amine Gouiri, Galatasaray’ın gündemine girdi. Sarı-kırmızılılar, 25 yaşındaki forvet için satın alma opsiyonlu kiralama formülünü değerlendiriyor.
FENERBAHÇE’DE ALMANYA ÇIKARMASI
Takvim'de yer alan habere göre Sportif direktör Devin Özek’in orta saha ve stoper transferi için Almanya’ya gideceği öğrenildi. Bayern Münih’ten Leon Goretzka, Mönchengladbach’tan Rocco Reitz ve Union Berlin’den Diogo Leite listede yer alıyor.
GALATASARAY’DAN RÜDİGER HAMLESİ
Fotomaç'ın haberine göre Sarı-kırmızılılar, Real Madrid’in yıldız savunmacısı Antonio Rüdiger için girişimlerini hızlandırdı. B planı olarak Chelsea’den Axel Disasi belirlendi.
BEŞİKTAŞ’TA STOPER ARAYIŞI
Takvim'de yer alan habere göre Siyah-beyazlılar, Brighton forması giyen Olivier Boscagli ile ilgileniyor.
EMİN BAYRAM FENERBAHÇE GÜNDEMİNDE
Fotomaç'ın haberine göre Fenerbahçe, şartların oluşması halinde stoper takviyesi yapmayı planlıyor. Westerlo’da oynayan Emin Bayram sarı-lacivertlilerin radarında. Sadettin Saran’ın transferi hızlandırmak için kulüp sahibi Oktay Ercan’la görüşebileceği belirtiliyor.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.