Turgut Altınok: Büyükşehirde düğümü Keçiören çözecek!

Turgut Altınok: Büyükşehirde düğümü Keçiören çözecek!

Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, “Keçiören’i, Ankara’nın ve Türkiye’nin parlayan yıldızı yaptık. Büyükşehirde düğümü Keçiören çözecek” dedi.

AK Parti Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, Keçiören’deki Cumhur İttifakı Seçmen İletişim Merkezi’nin açılışında yaptığı konuşmada “Keçiören’i, Ankara’nın ve Türkiye’nin parlayan yıldızı yaptık. Büyükşehirde düğümü Keçiören çözecek” dedi. Altınok, ayrıca metro ve kentsel dönüşüm müjdesi verdi.

“KEÇİÖREN’İ, ANKARA’NIN PARLAYAN YILDIZI YAPTIK”

Cumhur İttifakı Seçmen İletişim Merkezi’nin açılışını yapan Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, vatandaşlara seslenerek seçim günü desteklerini istedi. Keçiören’i, Ankara’nın ve Türkiye’nin parlayan yıldızı yaptıklarını söyleyen Altınok, “Büyükşehirde düğümü Keçiören çözecek. Hangi partiye mensup olursa olsun, hangi partiye oy verirse versin, ‘Oyum Altınok’a anasının ak sütü gibi helal olsun’ diyecek mi Keçiören? Pazarlarında huzur var, parklarında gece ikiye üçe kadar huzur var. Atatürk Cumhuriyet Kulemizin Mart ayında inşallah açılışını yapacağız. Keçiören’imize, Türkiye’mize muhteşem bir eseri daha kazandıracağız” şeklinde konuştu.

KEÇİÖREN’E KENTSEL DÖNÜŞÜM SÖZÜ

Ankara’da kentsel dönüşüm sözü veren Altınok, Keçiören kentsel dönüşüm bekliyor diyerek Keçiörenlilere de söz verdi. 2019 göreve geldiklerinde kentsel dönüşüm planlarını yaptıklarını fakat Büyükşehir Belediye Başkanına takıldığını söyleyen Altınok, sözlerine şu cümlelerle devam etti:

“Planlarımız iptal edildi. Büyükşehir Belediyesinde çoğunluğumuz vardı, kararı geçirdik ama Büyükşehir Belediye Başkanı dedi ki ‘göreceksiniz bu planlar iptal olacak’ ve 3 gün sonra dava açtı, planlar iptal oldu. Keçiören’e bir tane çivisi yok. Keçiören’e çivisi olmadığı gibi yapacağımız kentsel dönüşümü de engelledi. İnşallah 31 Mart’ta vekaleti verdiğinizde Keçiören’de kentsel dönüşümü gerçekleştireceğiz.”

KEÇİÖREN’İN 4 BİR TARAFI METRO İLE DOLACAK

“Ankara’nın her yerine Keçiörenliler metro ile gidip gelebilecek” diyen Altınok, şöyle devam etti:

“Havaalanı metrosunun ihalesini 31 Mart’tan sonra yapacağız. Yapacağımız metroyu ise Keçiören’e bağlayacağız. Keçiören’deki trafik problemini de çözüme kavuşturacağız. Fatih köprümüz var biliyorsunuz. Büyükşehir Belediye Başkanı söz verdi 5 yıl önce, 'Keçiören Fatih Sultan Köprüsü’nü yapacağım' dedi, yapmadı. 2024’te inşallah vekâleti, emaneti bize verdiğinizde Fatih Sultan Mehmet Köprümüzü dört şeritli hale getireceğiz. Havaalanı yolu metrosunun ihalesini yapıyoruz. Çubuk, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, Saray, Pursaklar, Kuzey Ankara, Altındağ, Etlik Şehir Hastanesi, Esertepe, Ayvalı ve Ovacık tüm buralar metro hizmetinden faydalanacak. Bunu da Kuyubaşı metromuza bağlayacağız. Böylece hastaneye metro ile gidip geleceksiniz.”

Kaynak:Rüveyda Aslıipek / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.