Turgut Altınok, Keçiören’de Kırıkkaleliler ile buluştu

Turgut Altınok, Keçiören’de Kırıkkaleliler ile buluştu

ABB Adayı Turgut Altınok, Keçiören’de Kırıkkaleliler ile bir araya geldi. AK Parti ve MHP’den katılımın yoğun olduğu programda Altınok, “Bütçemiz ABB’nin 45’te 1’i. Bu bütçeyle, büyükşehirden daha çok hizmet yaptık“ dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Keçiören’de Kırıkkaleli Dernekler Federasyonu tarafından düzenlenen organizasyonda Kırıkkaleliler ile buluştu. Programa Altınok ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan, Keçiören Belediye Başkan Adayı Zafer Çoktan, Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale İl Başkanı Av. Murat Abalı, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Cemal Güngör ve Milliyetçi Hareket Partisi Mamak İlçe Başkanı Murat Canöz de katıldı. Katılımın yoğun olduğu programda açılış konuşmasını Keçiören Belediye Başkan Yardımcısı Merih Karayol yaptı. Karayol açılış konuşmasında, “Biz Kırıkkaleliler olarak burada sağcı, solcu, Alevi ve Sünni ayırt etmeden bir aradayız. Bu güzel toplantıya katılan herkese teşekkür ediyorum“ şeklinde konuştu.

3.jpg

Kırıkkaleli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Cemal Sertkaya konuşmasında, birlik ve beraberlik mesajı verdi. “Hangi partiden olursa olsun bizler hemşehriyiz ve birlik ve beraberlik içerisinde ülkemize yararlı bireyler olacağız“ dedi. Programda konuşma yapan Turgut Altınok ise göreve geldikleri takdirde Ankara’ya yapacakları hizmetleri açıkladı.

“ABB’DEN DAHA FAZLA ESER YAPTIK“

Keçiören’de Kırıkkaleliler ile buluşan Turgut Altınok, çok daha düşük bütçe ile Keçiören’e, Büyükşehir Belediyesinden daha fazla hizmet yaptıklarını ifade etti. Altınok, “Bütçemiz Büyükşehir Belediyesinin (ABB) 45’te 1’i. Ama biz bu bütçeyle Keçiören’e, büyükşehirden çok daha fazla eser ve hizmet yaptık. 60 milyar bütçesi olan ABB’den çok daha fazla eser yaptık“ dedi.

1-005.jpg

SUYA YÜZDE 50 İNDİRİM

Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, seçimleri kazanıp göreve geldiklerinde suya yüzde 50 indirim yapacaklarını söyledi. Ankara’nın şu anda en pahalı suyu tükettiğini ifade eden Altınok, “31 Mart'tan sonra suda yüzde 50 indirim yapacağız. Ankara’nın suyu içilecek" dedi.

2-004.jpg

ÖĞRENCİLERE ULAŞIM ÜCRETSİZ

Turgut Altınok, Ankara'da trafik sorununun arttığını ve öğrencilere ulaşımı bedava yapacaklarını belirtti. Altınok, "Otobüsler balık istifi gibi. Altındağ, Mamak, Etimesgut metrosu başta olmak üzere Törekent'ten Yenikent'e kadar metro ağlarıyla öreceğiz. Otobüs kuyrukları son bulacak. Biz göreve geldiğimizde 2000 yeni ve elektrikli otobüs ile vatandaşlarımızı bu çileden kurtaracağız. Duraklarda bekleme dönemi sona erecek. Elektrikli otobüsler ile hem yakıttan hem de bakım masrafından tasarruf ederek 18 yaş altına ve üniversite öğrencilerine ulaşımı ücretsiz yapacağız" şeklinde konuştu.

4.jpg

DEV AKVARYUM YAPILACAK

Ankapark'ın yeniden hizmete kazandırılması için çalışacaklarını belirten Altınok, "Atatürk Orman Çiftliği'ni ruhuna tekrar kavuşturacağız. Dev bir akvaryum yapacağız. Keçiören’de yaptık, Ankara’yı ziyaret eden vatandaşlarımız uğramadan gitmedi. Dev bir akvaryum da Ankapark’a yapacağız. Altınok'ta ne haram para var ne de kara para var. Afişlerinde boy boy resimleri olana kadar keşke yaptığı eserleri olsaydı" ifadesinde bulundu.

5.jpg

ANKARA’NIN IŞIKLARI SÖNDÜ

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Ankara’nın ışıklarının söndüğünü şu sözler ile belirtti: “Ankara’nın ışıkları söndü. Ulus’u gezdim saat 19:00’dan sonra hayat bitiyor. Aynı şekilde Kızılay’da öyle. Saat 20:00’dan sonra Kızılay’da hayat bitiyor. Ankara gri bir başkent olmayı hak etmiyor. Ankara bir dünya başkenti olmayı hak ediyor. Dünya’nın en güzel ülkesinin kalbidir Ankara. Belediye Başkanı, şehrin sadece 5 yılını yönetmez, Belediye Başkanı kentin geleceğini de planlar ve damga vurur. Vereceğiniz oy 5 yıllık oy değildir. Vereceğiniz oylar geleceğimizin Ankara'sıdır."

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.