Turgut Altınok, Kırşehir'deki projelerini anlattı: 'Mansur Yavaş eleştirisi'

Turgut Altınok, Kırşehir'deki projelerini anlattı: 'Mansur Yavaş eleştirisi'

AK Parti ABB Adayı Turgut Altınok, Mansur Yavaş’ı eleştirdi. Altınok, “Biz her zaman Kırşehir’e ve Kırşehirlilere destek verdik. Yavaş’ın ne hizmeti var?” dedi. Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar, Turgut Altınok’a destek verdi.

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, yaptığı açıklamalarda Mansur Yavaş’a Kırşehir eleştirisinde bulundu. Altınok, “Kırşehir’in köylerine ve beldelerine hizmetimiz oldu. Aynı şekilde vakfımıza da 4 tane daire sağladık. Yavaş’ın Kırşehir’e hangi hizmeti vardır? Size soruyorum” şeklinde konuştu.

Altınok’un Keçiören Belediye başkanlığı döneminde Kırşehir’de birçok projeye imza attığını ifade eden Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar, Kırşehirlilerden Altınok’a destek istedi.

111.jpg

KIRŞEHİRLİLERDEN AHDE VEFA

Kırşehirli Dernekler Federasyonu Başkanı Hilmi Gökçınar, yaptığı açıklamada AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok’a destek istedi. Gökçınar, “Turgut Başkanımız her ne kadar Ankaralı olsa da bir Kırşehirli gibi hemşehrilerimize kapısını sonuna kadar açtı. Aslında Ankara’da başkanlık yapıyordu ama Kırşehir’in köyünde, beldesinde ve kasabasında birçok projede onun imzası bulunuyor. Turgut Başkanımız bugün ise Ankara’yı yönetmeye talip. Şimdi ahde vefa zamanı. Biz de Kırşehirliler olarak kendisini sonuna kadar destekleyeceğiz” açıklamasında bulundu.

kirs-der-fed-bask.jpg

YAVAŞ’IN KIRŞEHİR’E NE HİZMETİ VAR?

Kırşehirli Dernekler Federasyonu ve Kırşehirli Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KIRSİAD) tarafından düzenlenen programda açıklamalarda bulunan Turgut Altınok, Kırşehir’e yaptığı hizmetlere değindi. Kırşehir’de birçok projeye imza attıklarını belirten Turgut Altınok, Büyükşehir Belediyesinin (ABB) bütçesine değinerek Mansur Yavaş’ı eleştirdi.

Altınok, “Kırşehirli derneklerimize destekte bulunduk. Her zaman Kırşehirli hemşehrilerimiz ile birlikte olduk. Kırşehir’in köylerine ve beldelerine hizmetimiz oldu. Aynı şekilde vakfımıza da 4 tane daire sağladık. ABB’nin devlet kadar bütçesi var. Yavaş’ın Kırşehir’in hangi köyüne, beldesine ve ilçesine hizmeti var? Ne hizmeti var? Biz her zaman Kırşehir’e ve Kırşehirlilere destek verdik. Cenazemiz olur hastamız olur sizinle olduk. Kırşehirli hemşehrilerimizden tam ve güçlü bir destek bekliyorum” şeklinde konuştu.

anadolu-kazanacak.jpg

“KAZANAN ANADOLU OLACAK”

Turgut Altınok, yaptığı açıklamada 31 Mart’ta sadece Ankara ve Ankaralıların kazanmayacağını şöyle ifade etti:

Altınok, “Anadolu’muzun kadim şehri Kırşehir’imize bugüne kadar çok hizmetimiz oldu. İnşallah 31 Mart’tan sonra da kazanan sadece Ankara değil Kırşehir olacak, çevre illerimiz olacak, Anadolu olacak.”

daddaadd.jpg

“TRAFİĞİ BİZ ÇÖZECEĞİZ”

Ankara’nın trafik sorununa değinen Turgut Altınok “Oran’da bir programımız vardı tam 1 saat 15 dakikada gittim. Ankara’da ciddi bir trafik sorunu var. Bu sorunu da biz çözeceğiz. Ulaşım problemini biz çözeceğiz, metroyu biz yapacağız, Akyurt’a fuar alanını biz yapacağız. Altınok emrinizde ve hizmetinizde” diye konuştu.

“ANKARA DÜNYA BAŞKENTİ OLACAK”

Turgut Altınok göreve geldiklerinde yapacakları hizmetler ile Ankara’yı dünya başkenti yapacaklarını ifade etti. Altınok, “Ankara’yı eserlerle ve hizmetlerle donatacağız. . Ulaşım çilesi bitecek, trafik çilesi bitecek. Ankara’yı metro ağlarıyla öreceğiz. Ankara engelsiz başkent olacak. 24 saat yaşayan bir başkent haline getireceğiz. Ankara dünya başkenti olacak” dedi.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.