Turgut Altınok'tan Pazarlara düzen sözü

Turgut Altınok'tan Pazarlara düzen sözü

Keçiören’deki Çankırılıları ziyaret eden AK Parti Keçiören Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, son yıllarda ilçede en fazla şikâyet konusu olan pazar yerlerini kısa sürede yeniden düzene sokma sözü verdi. 

AK Parti Keçiören Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, İlçe Başkanı Zafer Çoktan ile birlikte Çankırı Yapraklı Dernekler Federasyonu’nu ziyaret etti. Keçiören’de il bazlı en fazla nüfusa sahip olan Çankırılıların misafir olan Turgut Altınok, ziyarette Yarenlerin istek ve taleplerini dinledi. Turgut Altınok, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi’nde Çankırılılardan destek istedi. 

KEÇİÖREN’DE DEĞİŞİM BAŞLAYACAK

Çankırılıların kendisi için ayrı bir öneme sahip olduğunu belirten Altınok, yeniden belediye başkanı olması halinde Keçiören’de büyük bir değişimi başlatacaklarının sözünü verdi. Altınok, ilçedeki en önemli şikayet konularından biri olan pazar yerlerindeki düzensizlikle ilgili çalışma yapacağını ve vatandaşların talepleri doğrultusunda yeniden pazar yerlerini kısa sürede düzene sokacaklarını açıkladı. Uyuşturucu konusunda da önlem alacaklarını kaydeden Altınok, özellikle gençlerin uyuşturucu kullanımını azaltmak, parkları daha güvenli hale getirmek için çalışacaklarını da duyurdu. Altınok, 31 Mart’ta hasretin biteceğini Keçiören’e hizmet akışının eskiden olduğu gibi yine zirve yapacağını belirtti. 

49711545_2021190384583021_724910021942444032_n.jpg

KUR’AN-I KERİM VE TÜRK BAYRAĞI HEDİYE EDİLDİ

AK Parti Keçiören Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok’a ziyaret sonrası Kur’an-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye edildi. Yapraklı Federasyonu Başkanı Tuncay Coşkunoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri, Dernek Başkanları ve Çankırılı Yarenler ziyaretten duydukları memnuniyeti belirtti.

OSMAN AKDOĞAN\ HABERVAKTİM

Gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.