Türk mobilyacılar fuara gidiyor: Siteler esnafı Fas yolunda

Türk mobilyacılar fuara gidiyor: Siteler esnafı Fas yolunda

Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu Siteler esnafını Fas’a götürüyor. Türkiye’den seçilmiş 160 mobilya üreticisi 1-10 Mart tarihleri arasında Fas’ta yapılacak “5. Ahşap Fuarı” için hazırlıklarını sürdürüyor.

Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu ve Ticaret Bakanlığı ortak çalışma ile Türk mobilya sanayicisi Fas’a götürüyor. 1-10 Mart tarihleri arasında Fas’ta düzenlenecek ‘5. Ahşap Fuarına’ Türkiye’den seçilmiş 160 mobilya sanayicisi katılım sağlayacak. Gazetemize özel açıklamalar yapan Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu Genel Başkanı Hüseyin Taklacı, fuarın şartlarını, katılım şeklini ve söz konusu fuarın Türk Mobilya sektörüne sağlayacağı faydaları anlattı. Taklacı, “Belirlenen 160 firma fuarda Türkiye’nin mobilya sanayisini Fas’ta temsil edecek. Bu fuar esnafımıza yeni kapılar açacak. Fas ticaret anlamında mobilya sektörü için önemli bir pazar oluyor” dedi.

1-006.jpg

TÜM GİDERLER KARŞILACAK

Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu Genel Başkanı Hüseyin Taklacı, “Fas’ta 1-10 Mart 2024 tarihleri arasında yapılacak olan 5. Ahşap Fuarı için Türkiye’den 160’tan fazla katılımcı bekleniyor. Fas Metris Bölgesinin Zanaat Odası ve Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu’nun arasında yaptığı protokol ile fuara katılacak esnafımızın stant ücretleri alınmayacak esnafımızın tüm masraflar karşılanacak. Bizlerde üyelerimize yaptığımız duyurur ile Türkiye çapındaki mobilyacılarımızı belirlediğimiz mail adresine ürünlerin bilgilerini ve fotoğraflarını gönderecekler. Ardından Fas’ta oluşturulan bir komisyon Türkiye’den misafir edecekleri 160 firmayı belirleyecek. Belirlenen 160 firma fuarda Türkiye’nin mobilya sanayisini temsil edecek. Esnafımız sadece ürünlerini götürecek ve giden ürünler satıldığı için tek taraflı bir masraf olacak” ifadelerini kullanarak fuarın şartlarını ve başvuru şeklini anlattı.

2-002.jpg

ESNAFIMIZA YENİ KAPILAR AÇACAK

Taklacı, “Fuar esnafımıza yeni kapılar açacak. Türkiye Fas arasında ilerleyen bir ticaret var. Bu ticaret fuar ile daha da gelişecek. Fas ticaret anlamında mobilya sektörü için önemli bir Pazar oluyor. Esnafımızdan ilgi büyük başvuru duyurusu yaptığımız andan itibaren esnafımızdan katılımlar başladı. Konu Fas Büyük Elçiliği tarafından Ticaret Bakanlığımıza Bakanlıktan da Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu’na iletildi. Bizlerde esnafımızla konuyu paylaşarak esnafımıza destek oluyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak:Faruk Gökyurt / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.