Türkan Şoray öldü mü? Türkan Şoray’a ne oldu?

Türkan Şoray öldü mü? Türkan Şoray’a ne oldu?

Sosyal medyada gündeme gelen Türkan Şoray öldü mü sorusunun cevabı merak ediliyor. Peki, bu söylentiler doğru mu; gerçekten Türkan Şoray öldü mü? Türkan Şoray’a ne oldu? İşte cevabı:

Sosyal medyaya şok etkisi oluşturacak bir söylenti ortaya atıldı. Yeşilçam’ın efsane yıldızı Türkan Şoray öldü iddiaları üzerine vatandaşlar sıkça Türkan Şoray öldü mü? Türkan Şoray’a ne oldu sorularını aratıyor.

Arama motorlarında Türkan Şoray öldü mü ve Türkan Şoray'a ne oldu sorularının cevabı aranmaya başlarken, ünlü isim hakkında çıkan bu iddialar sevenlerini derinden üzdü.

Evet… Sosyal medyada gündeme gelen Türkan Şoray öldü mü ve Türkan Şoray'a ne oldu sorularının cevabı merak ediliyor. Peki, bu söylentiler doğru mu; gerçekten Türkan Şoray öldü mü? Türkan Şoray’a ne oldu? İşte cevabı:

TÜRKAN ŞORAY ÖLDÜ MÜ?

Canlandırdığı karakterler ile hafızalara yer edinen ‘Sultan’ lakabı ile anılan Türkan Şoray, Yeşilçam’ın 4 yapraklı yoncasından biridir. Edinilen bilgilere göre Türkan Şoray’ın öldüğüne dair bir açıklama yapılmazken, sağlık durumunun iyi olduğu söylenmektedir.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum