TÜRKÜN GÜCÜ

TÜRKÜN GÜCÜ

Küçük Kayaş Mahallesi Muhtarı Serkan Çetintaş, Türk milletinin gücünü tüm dünyanın bir kez daha gördüğünü belirterek bu ülkenin sahipsiz olmadığını söyledi.

 

SÜLEYMAN TOKER/HABERVAKTİM-

 

Küçük Kayaş Mahallesi Muhtarı Serkan Çetintaş, 15 Temmuz' da Fetullahçı Terör Örgütü(FETÖ) tarafından kalkışılan darbe girişimini lanetle kınadı. O gece Türk milletinin tarih yazdığını belirten Çetintaş, "Darbe günü sabaha kadar hainlerle mücadele ettik. Normal şartlarda yanımızda havai fişek patlamasında bile kendimizi korumaya çalışırız. Ancak o gün gözümüz hiçbir şeyi görmedi. Bombaların, mermilerin, tankların üstüne yürüdük. Bu ülkenin, bu milletin bu kadar kolay teslim alınamayacağını tüm dünyaya bir kez daha göstermiş olduk. Bilsinler ki Türk milleti uyanmıştır. Bu zamandan sonrada tarih yazmaya devam edecektir" dedi.

ŞEHİTLERİMİZ BİZLERE HAKLARINI HELAL ETSİNLER

15 Temmuz gecesi milletimizdeki Çanakkale ruhunun yeniden canlandığını aktaran Çetintaş, "Bu memlekette çok kahraman var. Tankın altına yatanlar, elinde sopayla tank kovalayanlar, senin yakıtın bitmeyecek mi diye F-16'ya bağıranlar gerçek kahramanlardır. Bu ülke için bu vatan için sokakta mücadele veren, evinde oturup dua eden herkes kahramandır. O gün orada şehit olan vatandaşlarımız bizlere haklarını helal etsinler. Onlar bize haklarını helal etmezlerse eğer yaşadığımız sürece hep acı duyacağız. Onlar orada kendileri için mücadele etmedi. Vatan için bizim için mücadele ederek şehit oldular. İnşallah bize haklarını helal ederler" diye konuştu.

BİR ÖMÜR DEMOKRASİ NÖBETİ TUTARIM

Demokrasi nöbetlerine bıkmadan usanmadan devam edeceğini söyleyen Çetintaş, "Ömrümün sonuna kadar bu hain yapılanmaya karşı nöbet tutmaya razıyım. Gündüzleri çalışıp, geceleri ise Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde olsun, 15 Temmuz Kızılay Demokrasi Meydanında olsun, Türkiye'nin neresinde olursa olsun nöbet tutmaya hazırım. Yeter ki cuntacılar, bu kendini bilmez hainler bir daha böyle bir girişime kalkışamasın. Bu ülkeyi sahipsiz sanmasınlar. Bu ülkeye böyle girişimlerde bulunamayacaklarını anlasınlar" şeklinde konuştu.

HAİNLER İDAM EDİLSİN!

15 Temmuz gecesinin darbe girişiminden ziyade bir katliam olduğunu aktaran Çetintaş, masum insanlara kıyarak darbe yapılamayacağını belirtti. Çetintaş, "O gece kimsenin aklına böyle bir olay olacağı gelmemişti. Çünkü ülkemiz de darbe gerektirecek ya da böyle bir girişimde bulunulacak bir durum yoktu. Bu katliama sebep olan vatan hainleri idam edilsin. İdam edilsin ki kendini deşifre etmemiş hainler varsa eğer beslemesini çekip vatanına milletine hizmet etmeye başlasın. Ama bu ülke bu hainleri asla unutmayacak" ifadelerini kullandı. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.