Ucuz et için uyarı geldi: "Sağlığınızdan olmayın!"

Ucuz et için uyarı geldi: "Sağlığınızdan olmayın!"

Yemek sektöründe hizmet veren Bayram Uçar, “Ucuz mekânlarda yemek yerken iki kere düşünün. Fiyatının uygun olmasına aldanmayın, emin olun. Ucuz et yiyeyim derken, sağlığınızı riske atmayın” dedi.

Et tüketmek isteyen vatandaşların ucuz et konusunda iki kez düşünmeleri gerektiğini dile getiren Hacı Bayram Sofrası İşletme Sahibi Bayram Uçar, “Ucuz yerlerde yemek yerken iki kere düşünün. Ucuz olmasına aldanmayın, emin olun. Ucuz et yiyeyim derken, sağlığınızı riske atmayın” dedi. Her yerde yemek yenmemesi gerektiği konusunda uyaran Uçar, Ramazan ayında vatandaşların yemek yedikleri mekânlara oldukça dikkat etmeleri gerektiğini belirtti.

et.jpg

“UCUZ OLMASINA ALDANMAYIN”

Son dönemlerde ucuz et satan yerlerin ortaya çıktığını dile getiren Bayram Uçar, “Maliyetin çok altında döner satan yerler var. İnanın bu et, tavuk fiyatları ile bunu nasıl başarıyorlar anlayamıyorum. O sebeple vatandaşların ucuz et tüketirken oldukça dikkatli olmaları gerekiyor. Güvendiğiniz, bildiğiniz yerlerde yemek yemenizde fayda, et almanızda var. Her yerde yemek yemenizi tavsiye etmiyorum. Özellikle ucuz mekânlarda yemek yerken iki kere düşünün. Yemekleri hangi malzeme ile yaptıkları belli olmayabilir. Fiyatının uygun olmasına aldanmayın, emin olun. Ucuz et yiyeyim derken, sağlığınızı riske atmayın” ifadelerine yer verdi.

bebfgd.jpg

“EMİN OLDUKTAN SONRA YİYİN”

Uçar, vatandaşların özellikle Ramazan ayında, yemek yedikleri mekânlara oldukça dikkat etmeleri gerektiğini vurguladı. Olası zehirlenme durumunu göz önünde bulundurarak hareket etmeleri gerektiğin aktaran Uçar, “Şuanda belli başlı Ramazan menüsü fiyatları var. Bunlarda 400 TL ila 500 TL bandında değişiyor. Bu fiyatların altında inmeye başladığında içeriğini, gramajını iyice kontrol edip emin olduktan sonra yiyin. Aksi takdirde ne yediğinizi pekte anlayamayacaksınız” şeklinde konuştu.

ikili.jpg

“KALİTEDEN ASLA ÖDÜN VERMEDİK”

“Malzeme ucuz olsun fazla kazanalım diye de kaliteden asla ödün vermedik” diyen Uçar, cümlelerini şu sözlerle noktaladı:

“Yaklaşık 30 yıldır Ankara’nın farklı ilçelerinde işletmecilik yapıyorum. Yılların da vermiş olduğu tecrübe ile müşteri memnuniyetini en üst noktada tutmaya çalışıyorum. Müşteriler veli nimetimizdir. Bu sektöre girdiğimden günden itibaren kendime düştür edindiğim bir sözdür. Hep de bu şekilde devam ettim. Müşterimizi memnun etmek için ne gerekiyorsa onu yaptık.”

Kaynak:Rüveyda Aslıipek/ gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.