UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ne zaman başlıyor?

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ne zaman başlıyor?

2022 Kasım ayında İsviçre’nin Nyon şehrinde çekilen UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu kuraları sonucu, eşleşecek olan rakipler belli olmuştu. Peki, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ne zaman başlıyor?

Finaline Çekya’nın Prag şehrindeki Sinobo Stadyumu’nun ev sahipliği yapacağı 2023 UEFA Avrupa Konferans Liginin play-off eşleşmeleri belli olmuştu. Aylardır oynanmayan UEFA Avrupa Konferans Liginin tekrardan ne zaman başlayacağı ise futbolseverler için önemli merak konusu. Temsilcimiz Trabzonspor’un da mücadele edeceği UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu, 16 Şubat 2023’te oynanacak karşılaşmalarla başlayacak. İlk maçların ardından son 16 turuna yükselecek takımların belli olacağı rövanş maçları ise 23 Şubat 2023 tarihinde oynanacak.

UEFA AVRUPA KONFERANS LİGİ PLAY-OFF EŞLEŞMELERİ

Trabzonspor - Basel
Qarabağ - Gent
Lazio - Cluj
Bodo Glimt - Lech Poznan
Braga - Fiorentina
AEK Larnaca - Dnipro
Sheriff - Partizan
Ludogorets – Anderlecht

altttttasdasd.jpg

BAŞAKŞEHİR VE SİVASSPOR RAKİPLERİNİ BEKLİYOR

Grup maçlarını almış oldukları güzel sonuçlarla, lider tamamlayan temsilcilerimiz Başakşehir ve Sivasspor, direkt olarak son 16 turuna yükselmişti. Play-off turundaki karşılaşmaların sonuçlanmasıyla beraber çekilecek olan son 16 turu kurasıyla birlikte, temsilcilerimiz Sivasspor ve Başakşehir’in de rakibi belli olacak.

UEFA AVRUPA KONFERANS LİGİ 2023 FİNALİ NEREDE, NE ZAMAN OYNANACAK?

2023 UEFA Avrupa Konferans Ligi finaline Çekya’nın Prag şehrindeki Sinobo Stadyumu ev sahipliği yapacak. Sinobo Stadyumunda oynanacak final maçı ise, 7 Haziran 2023 Çarşamba günü yapılacak.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.