UEFA Avrupa Ligi play-off turu ne zaman başlıyor?

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ne zaman başlıyor?

Şampiyonlar Ligin'den gelen takımların belli olmasıyla birlikte 2022 Kasım ayında İsviçre’nin Nyon şehrinde çekilen UEFA Avrupa Ligi play-off turu kuralarıyla eşleşecek olan rakipler belli olmuştu. Peki, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ne zaman başlıyor?

Finaline Macaristan'ın Budapeşte şehrindeki Ferenc Puskás Stadyumu’nun ev sahipliği yapacağı 2023 UEFA Avrupa Liginin play-off eşleşmeleri belli olmuştu. Aylardır oynanmayan UEFA Avrupa Liginin tekrardan ne zaman başlayacağı ise futbolseverler için önemli merak konusu. UEFA Avrupa Ligi play-off turu, 16 Şubat 2023’te oynanacak karşılaşmalarla başlayacak. İlk maçların ardından son 16 turuna yükselecek takımların belli olacağı rövanş maçları ise 23 Şubat 2023 tarihinde oynanacak.

UEFA AVRUPA LİGİ PLAY-OFF EŞLEŞMELERİ

Barcelona – Manchester United
Juventus – Nantes
Sporting – Midtjylland
Shakhtar – Rennes
Ajax – Union Berlin
Bayer Leverkusen – Monaco
Sevilla – PSV
Salzburg – Roma

alttttt.jpg

UEFA AVRUPA LİGİ 2023 FİNALİ NEREDE, NE ZAMAN OYNANACAK?

2023 UEFA Avrupa Ligi finaline Macaristan'ın Budapeşte şehrindeki Ferenc Puskás Stadyumu ev sahipliği yapacak. Ferenc Puskás Stadyumunda oynanacak final maçı ise, 31 Mayıs 2023 Çarşamba günü yapılacak.

FENERBAHÇE RAKİBİNİ BEKLİYOR

Grup maçlarını lider tamamlayan temsilcimiz Fenerbahçe, direkt olarak son 16 turuna yükselmişti. Play-off turundaki karşılaşmaların sonuçlanmasıyla beraber çekilecek olan son 16 turu kurasıyla birlikte, temsilcimiz Fenerbahçe’nin de rakibi belli olacak.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.