Ülkü Ocakları Alparslan Türkeş için koştu

Ülkü Ocakları Alparslan Türkeş için koştu

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, merhum Alparslan Türkeş’in doğumunun 100. Yılında, kasım ayı boyunca sürecek gençlik programları düzenliyor. Program kapsamında koşu yarışları da düzenlendi. Battal Tunç müsabakaların sonunda Ankara birincisi oldu.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı merhum Alparslan Türkeş’in doğumunun 100. yılında gençlik programları düzenliyor. 28 Kasım 1917’de Lefkoşa’da doğan Alparslan Türkeş’in doğumun 100. yılında; bilgi yarışmaları, koşu turnuvaları, futbol turnuvaları düzenleniyor. Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz arkadaşlarını spora teşvik etmesiyle tanınıyor. Düzenli olarak spor yapan Kılavuz, gençleri uyuşturucu ve zararlı alışkanlıklara karşı spor yapmaya davet ediyor.

İLÇELER YARIŞTI

Son olarak Ülkü Ocakları Ankara İl Başkanlığı Alparslan Türkeş’in doğumunun 100. yılında koşu yarışması düzenledi. Ülkü Ocakları Vakfı’nın Etimesgut, Keçiören, Kızılcahamam, Pursaklar, Yenimahalle, Topraklık, Akyurt, Şereflikoçhisar, Etlik, Beypazarı, Sincan ve Çubuk temsilciliklerinde koşu yarışmaları düzenleyen Ülkücüler daha sonra birincilerin katıldığı ilçeler arası koşu yarışması yaptı. Düzenlenen yarışmada Battal Tunç Ankara birincisi oldu.

Cihan ÖZKAN/HABERVAKTİM
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.