Ulus’ta Atatürk heykeline özel mesai

Ulus’ta Atatürk heykeline özel mesai

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın göreve geldiği ilk günden itibaren önem verdiği noktalardan biri de Ulus’ta bulunan Atatürk heykeli oldu. Heykel, dün akşam saatlerinde temizlenmiş olarak halkın ziyaretine sunuldu.

Ankara’nın manevi merkezlerinden biri olma özelliği taşıyan Ulus’ta ki Atatürk heykeli, dün akşam saatlerinde belediye ekiplerince yıkandı. Mansur Yavaş’ın göreve geldiği ilk günden itibaren özen gösterdiği Atatürk heykelinin sürekli temizlendiği vurgulandı. Konu hakkında gazetemize konuşan belediye çalışanları, Mansur Başkanın Ulus’ta ki Atatürk heykeline özellikle önem verdiğinin altını çizdi.

haber-ici-007.jpg

2 GÜNDE BİR YIKANIYOR

2019 senesindeki seçimlerin ardından göreve başlayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, ilk andan itibaren özenle ilgilendiği Ankara’nın manevi merkezlerinden biri olan Atatürk heykeli, iki günde bir temizleniyor.

haber-ici-2.jpg

Gün içerisinde yoğun uğrak noktalarından biri olan Atatürk heykelini yıkayan belediye çalışanları konu hakkında, “Başkanımızın bu konuda özel talimatı var. Her iki günde bir yıkamış oluyoruz. Gün içerisinde yoğun olan noktalardan biri burası. Üstelik sürekli kuş pislikleriyle de kirleniyor. İnsanların daha temiz görmesini isteyen başkanımızın verdiği görevle bizde işimizin başındayız” dedi.

Bedirhan Şahin / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.