Ünlü astrologdan yeşil sahalara yorum

Ünlü astrologdan yeşil sahalara yorum

Amerika Birleşik Devletleri Eski Başkanı Donald Trump’ın yaşam koçluğunu ve astrolog olarak danışmanlığını yapan, bu sayede dünya çapında bir şöhreti yakalayan Michaela Astro, Süper Lig için de tahminlerde bulundu.

Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen yaşam koçlarından olan ve Fransa’da düzenlenen, 70 ülkenin katıldığı yarışmada birincilik ödülünün sahibi olan Michaela Astro, Süper Lig’de dört büyükler içinde tahminlerde bulundu.

astrolog.jpg

“ŞAMPİYONLUK YARIŞI”

Michaela Astro da son dönemin en çekişmeli geçen futbol dünyasını astroloji penceresinden değerlendirdi. Trabzonspor’un bir süre toparlanacağını fakat bazı futbolcuların içerde gruplaşmasının Teknik Direktör Abdullah Avcı’ya zor günler yaşatacağı ifadesinde bulundu. Yine futbol dünyasının büyüklerinden Beşiktaş için ise başarılı teknik adam Şenol Güneş ve taraftarıyla bu sene geleceği en iyi yerde olacak fakat şampiyonluk görünmüyor vurgusu yaptı. Şampiyonluk yarışının Fenerbahçe ve Galatasaray arasında geçeceğini sözlerine ekleyen Michaela Astro “Fenerbahçe’nin büyük umutlarla getirdiği dünyaca ünlü Teknik Direktör Jorge Jesus, rakibi ve meslektaşı Okan Buruk ile büyük yarışa girerken, sarı kırmızılılar bu yarışı önde tamamlayacak” şeklinde konuştu.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.