Ünlü hocadan Fenerbahçe yorumu: “Adam hacdan geldi abi”

Ünlü hocadan Fenerbahçe yorumu: “Adam hacdan geldi abi”

Youtube’da yayınladığı dini içerikler ve sohbetlerle tanınan ve sosyal medyada yüzbinlerce takipçisi olan Kerem Önder, esprili bir şekilde Fenerbahçe’nin başarısındaki ana maddenin İsmail Kartal’ın hacdan gelmiş olması olduğunu söyledi.

Fenerbahçe, Avrupa’da ve Trendyol Süper Lig’de yoluna dolu dizgin devam ediyor. Yoluna 17’de 17 ile devam eden Fenerbahçe, her hafta yeni bir rekor kazanmayı sürdürüyor. Avrupa’da eleme ve grup maçları dahil olmak üzere çıktığı tüm karşılaşmaları kazanan sarı lacivertli kulüp, ligde oynadığı 9 maçın tamamını kazandı. Bu başarının ana kahramanı İsmail Kartal ise gerek aldığı sonuçlar gerekse de oynattığı futbol açısından takdir ediliyor. Son olarak Fenerbahçe ve İsmail Kartal’ın bu başarısını Kerem Önder de yorumladı. Youtube’da dini içerikli videoları ile tanınan ve sosyal medyada yüzbinlerce takipçisi bulunan Vaiz Kerem Önder, esprili bir dille Fenerbahçe’deki başarının temelinde İsmail Kartal’ın hacdan gelmiş olması olduğunu ifade etti. Önder, “Ali Koç bu sene taktik değiştirdi” dedi.

kerem-onder-2.jpg

FENER’İN TARİHİNDE İLK: HACDAN ÖZEL UÇAKLA HOCA GELDİ

Yine bir Youtube videosu için kalabalığa konuşan Kerem Önder, konuşmasının belirli bir bölümünde takındığı esprili bir dil, herkesin yüzünün gülmesini sağladı. Kerem Önder, Fenerbahçe’deki başarının sırrının ‘Hac’ olduğunu söyledi. Önder, “Bak Ali Koç’a, yıllarca Fener’in başına laik hocaları getirdi. Her sene nal topladık. Bu sene ne yaptı? Taktik değiştirdi. Hacı bir hocayı başımıza getirdi. Fener’in tarihinde ilk defa, hacdan hocayı özel uçakla getirdi. Telefon açıyor hocaya, ‘hocam hazır ol, Fener’in başına geçiyorsun. Hemen uçak gönderiyorum geliyorsun.’ İsmail hoca, Başkanım, ‘ben hacdayım. Veda tavafını yapıyım, yarın geleyim’ diyor” dedi.

kerem-onder-3-001.jpg

“ADAM HACDAN GELDİ ABİ”

Konuşmasının devamında Fenerbahçe’nin maçları ilk dakikalarda çözmesi ve genelde farklı skorlarla kazanmasına da değinen Kerem Önder, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Başkan bu kez kesin çözdü. Fener’in tarihinde olmayan, Avrupa’da ve lig de rekor üstüne rekorlar geliyor… Gelene vuruyor gidene vuruyor. Hem de öyle bir iki farkla da değil. 4-0 5-0 oluyor. Bütün maçlar ilk 15 dakika da kopuyor zaten. Neden? Çünkü dua var. Adam hacdan geldi abi. Allah buna yardım etmeyecek de kime yardım edecek? Ali Koç bile uyandı. Senin de uyanman lazım Müslüman! Laik hocalardan fayda yok. Bize Müslüman adam lazım. Bul Müslüman adamları, dünyayı fethet. Bu kadar basit.”

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.