Ünlü YouTuber'dan kötü haber! 13 yıllık emeği çöp oldu

Ünlü YouTuber'dan kötü haber! 13 yıllık emeği çöp oldu

Ünlü youTuber Ruhi Çenet, geçtiğimiz günlerde hesabının hackerlar tarafından çalındığını ve sonrasında geri alındığını duyurdu. Ancak Çenet, "13 yılda yaptığımız tüm videolar silinmiş ve yaklaşık 300.000 abone kaybetmişim" dedi.

Ruhi Çenet, geçtiğimiz günlerde hackerlar tarafından çalınan 8,5 milyon takipçili YouTube kanalını geri aldıklarını duyurdu. Çenet başına gelenlere yönelik, "Sonunda kanalımı hackerlardan geri aldım ama 13 yılda yaptığımız tüm videolar silinmiş ve yaklaşık 300.000 abone kaybetmişim" açıklamasında bulundu.

"300.000 ABONE KAYBETMİŞİM"

Geçtiğimiz günlerde kripto para dolandırıcıları tarafından 8,5 milyon takipçili YouTube kanalı çalınan Ruhi Çenet, sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu. Ruhi Çenet, bilgisayar korsanları tarafından çalınan YouTube kanalının geri alındığını takipçileriyle paylaştı. Ancak X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Sonunda kanalımı hackerlardan geri aldım ama 13 yılda yaptığımız tüm videolar silinmiş ve yaklaşık 300.000 abone kaybetmişim" ifadelerine yer verdi. Öte yandan, 10 Nisan'da hackerlar tarafından ele geçirilen kanalın adı kripto para birimi "Ripple" olarak değiştirmiş ve Ripple CEO'sunun sahte bir canlı yayını başlatılmıştı.

TAKİPÇİLERİNİ UYARDI

Ruhi Çenet de sosyal medya üzerinden canlı yayın başlatarak, yayının sahte olduğu konusunda takipçilerini uyarmıştı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.