Ünlüler dünyasını sarsan sır ölümde gerçek ortaya çıktı! Eski manken gerçekleri açıkladı...

Ünlüler dünyasını sarsan sır ölümde gerçek ortaya çıktı! Eski manken gerçekleri açıkladı...

Eski manken ve şarkıcı Yeşim Erçetin'in eşi Fevzi Kardeseci ani bir şekilde öldü. Ölüm, Erçetin'i ve sevenlerini sarsarken, sır perdesi aralandı.

Yeşim Erçetin, sevgilisi Fevzi Kardeseci ile iki yıl önce Amerika'da evlenmiş ve bunu bir fotoğrafla duyurmuştu. Bir süre sonra ünlü iş insanı Fevzi Karadesici, kripto paralarda usulsüzlük suçlamasıyla FBI tarafından yakalandı. Gözaltına alınan Kardeseci, 8 ay hapis yattı.

ESKİ MANKENİN ŞİDDET İDDİASI İPLERİ KOPARDI

Öte yandan işlerinde de sıkıntı yasayan Karadesici eşi Yeşim Erçetin’le tartıştı. Eski manken eşinden şiddet gördüğünü iddia ederek boşanacağını söyleyip evleri ayırdı.

Bir süredir ayrı olan çiftten yasa boğan ‘ölüm’ haberi geldi. Erçetin, eşinin duş alırken düşüp, hayatını kaybettiğini açıkladı.Karadesici’nin ölümü sosyal medyada gündem oldu. Kullanıcılar, ‘Şaibeli ölüm’ diye yorumladı.

AÇIKLAMA GELDİ

aramizda-kalmasin.jpg

Konuya ilişkin açıklama yapmak zorunda kalan ünlü manken Yeşim Erçetin, kocasının ölümüyle ilgili Aramızda Kalmasın programının sunucusu Müge Dağıstanlı’ya konuştu. Erçetin acı gerçeği şu sözlerle anlattı:

“Fevzi’nin bir kardeşi var, o açıklama yapmama izin vermiyordu. Ondan izin aldım ve bu açıklamayı şimdi yapıyorum. Feyzi intihar etti. Onu kanlar içinde ilk bulan benim. Bunu neden mi şimdi açıklıyorum, hayattaki tek kan bağı bulunan kardeşi bunun açıklanmasını istemedi.

Fakat, sosyal medyada Fevzi’nin; cinayete kurban gittiği, birilerinin öldürdüğü, hatta daha ileri gidip benim onu öldürttüğüme dair tuhaf ve saçma şeyler çıkmaya başlayınca kardeşini arayıp intihar olayını anlatmamız gerektiğini söyledim ve bunu açıkladık.

basliksiz-2-kopya.jpg

Geçen salı birlikte yemek yedik bana masada ‘Yeşim biliyor musun bu son yemeğimiz’ dedi. ‘Saçmalama’ dedim. Gittikçe artan tuhaflığı beni korkutmaya başlamıştı. Doktora gitmesini istedim ama kabul etmedi.

Ona destek olacağımı söyledim ama yine de bana ‘Yeşim ben gitmek istiyorum’ dedi.

Çarşamba ve perşembe günü sürekli arayıp durumunu sordum. Onu telefonda hiç yalnız bırakmadım, yanına gidebileceğimi söyledim. Toparlanmış gibi görünüyordu. Cuma günü bana Müslüm Gürses’in ‘Gitmek İstiyorum’ şarkısını attı.

ic.jpg

Defalarca aradım açmadı. Atlayıp eve gittim, kapılar kilitliydi, kapının kitli olduğunu görünce korkunç bir şey olduğunu hissettim. İçeri girdim, intihar ettiğini gördüm. Evden bağırarak çıktım, arkadaşımı aradım ambulans ve polis geldi. Baygınlık geçirdim gerisini hatırlamıyorum. Fevzi’yi kurtaramadım ben bu acıyı nasıl yeneceğim"

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.