Üreğil Millet Bahçesi yenileniyor

Üreğil Millet Bahçesi yenileniyor

Mamak’ta bulunan Üreğil Millet Bahçesi bakıma alındı. Bahçede ayrıca kene ve diğer haşere türlerine karşı ilaçlama yapılıyor.

Mamak’ta bulunan Üreğil Millet Bahçesi'nde belediye ekipleri tarafından kapsamlı bakım ve yenileme çalışmaları sürdürülüyor. Yeşil alanlardan gölete, piknik alanlarından çocuk oyun alanlarına kadar her yer temizleniyor ve bakımı yapılıyor. Belediye ekipleri tarafından, kene ve diğer haşere türlerinin zararlarına karşı ilaçlama çalışmaları da gerçekleştiriliyor. Üreğil Millet Bahçesi, doğayla iç içe olma özelliğiyle öne çıkarken, Mamak halkı ve diğer ilçelerden gelen ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi görüyor.

mamak.jpg

BAKIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Üreğil Millet Bahçesi’nde Mamak Belediyesi ekipleri tarafından yeşil alanlardan gölete, piknik alanlarından çocuk oyun alanlarına kadar kapsamlı bakım ve yenileme çalışmaları sürdürülüyor. Çocukların gönüllerince oynayıp eğlenmeleri amacıyla çocuk oyun grupları onarılıp yenilenirken kent mobilyaları ile birlikte piknik masalarının da bakım ve onarım çalışmaları da devam ediyor.

hasare.jpg

İLAÇLAMA YAPILDI

Ekipler, kene ve diğer haşere türlerinin zararlı etkilerine karşı tüm yeşil alanları ilaçlıyor. Bu çalışmalar, vatandaşlara şehrin gürültüsünden uzak, huzurlu bir ortamda, doğayla iç içe vakit geçirme imkanı sunmayı hedefliyor. Üreğil Millet Bahçesi, yaz aylarını yeşil doğası ve modern dinlenme alanları ile karşılamaya hazırlanıyor.

millet.jpg

HER İLÇEDEN RAĞBET VAR

Gerek Mamak halkına gerekse de ilçe dışından birçok kişiye ev sahipliği yapan Üreğil Millet Bahçesi, 250 bin metrekarelik bir alanda başkent halkını ağırlamaya devam ediyor. Geniş bir alana sahip olmasının yanı sıra parkta yer bulmak zorlaşırken belli bir saatten sonra yer bulmak imkânsızlaşıyor.

bahce.jpg

DOĞAYLA İÇ İÇE

Yoğun ilgi gören Üreğil Millet Bahçesi, doğayla iç içe olma özelliğiyle dikkat çekiyor. Başkent halkı, burada hem eğlenceli vakit geçirip hem de sevdikleriyle kaliteli zaman geçirebilmektedir. Başkent halkı, Üreğil Millet Bahçesi'nde piknik yapma fırsatı bulurken bahçede yer alan belediyeye ait Mabel Restoran’ın menüsünden de uygun fiyatlarla yararlanabiliyor.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.