Uyanık sürücüler

Uyanık sürücüler

Başkentray projesi kapsamında yapımına devam Sıhhiye'deki bir köprünün alt kısmı, uyanık sürücüler tarafından ücretsiz otopark olarak kullanılmaya başlandı.

Başkent'in işlek noktalarında otopark sıkıntısı giderek büyüyor. Araç sürücüleri hususi araçlarını park edecek yer bulamıyor. Paralı otoparkların pahalılığından yakınan bazı sürücüler ise en olmadık yerlere araçlarını park edebiliyor. 

KÖPRÜ ALTI OTOPARK
Bunun son örneği ise Sıhhiye'deki Adnan Saygun Caddesi ile Celal Bayar Bulvarı'nın kesiştiği noktada yaşanıyor. Hacettepe Hastanesi Acil Servis'ine gelen sürücüler, Başkentray projesi kapsamında yapımı devam eden köprü altının boş bölümüne araçlarını sıralı bir şekilde park ediyor. O alana 20'ye yakın araç sığabiliyor. Akıcı trafiğe ve inşaat sahasında iri taşların bulunmasına hiç aldırış etmeyen araç sahiplerinin bu fırsatçılığı "yok" artık dedirtiyor. 

YAYALAR ŞİKAYETÇİ
Söz konusu yapımı devam eden köprü altına araçların park edilmesinden dolayı, yayalar karşıdan karşıya geçişte bir hayli zorluk yaşıyor. Akıcı trafiğin içerisinde yürüyen yayalar, duruma tepki de gösteriyor. 

OSMAN AKDOĞAN / HABERVAKTİM-

   


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.