Vatandaşlar hizmetten memnun

Vatandaşlar hizmetten memnun

Pursaklar’da hizmet vermeye başlayan Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, vatandaşın beğenisini kazandı.

Pursaklar Fatih Mahallesi Ürgüp Sokak’ta inşa edilerek vatandaşların ihtiyaçlarına sunulan Pursaklar Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hizmetlerine geçtiğimiz hafta başladı. Pursaklar’ın ilk diş hastanesi olma özelliğine sahip poliklinikte şimdilik 6 hekim hizmet vermekte olup ilerleyen günlerde bu sayı 20’ye çıkacak. Yetişkinlerin ve çocukların; diş çekimi, kanal tedavisi, röntgen, protez gibi ihtiyacı karşılanıyor. Aynı zamanda sağlık ocağı olarak da hizmet veren poliklinikte, mescit, çocuk emzirme odası, yemekhane ve arşiv odaları bulunuyor. 
Vatandaşların büyük memnuniyetle karşıladığı poliklinik için hastalardan görüşlerini aldık.

İHTİYACIMIZ VARDI

Çocuğunun dişini çektirdiğini belirten Fatma Atasoy, “Gösterilen hizmet konusunda çok memnun kaldık, çocuk korkmasına rağmen doktorlar güzel ve hoş karşıladılar bu şekilde korkusunu yendi. Emeği geçenlerden Allah razı olsun, hizmetlerin geliştirilerek devam etmesini istiyoruz” diye konuştu. 
İsmini paylaşmak istemeyen bir başka vatandaş ise, “İlk defa geliyorum buraya, çocuğu getirdim dolgusu düşmüştü ve iki tane de çürük dişi vardı onlar yapıldı. Biraz sıra bekledik ama Pursaklar’da böyle bir hastaneye gerçekten ihtiyaç vardı buraya böyle bir hizmetin yapılması bizim için çok iyi odu.” dedi.

“DEVLETİMİZ VE MİLLETİMİZ VAR OLSUN”

Ahmet Pınar isimli vatandaş ise diş çektirmek için gelmiş, memnuniyetini, “Devlet yöneticilerimizden Allah razı olsun, milletin çıkarı için emek harcayan herkese teşekkür ederim. Biz eskiden böyle hizmetleri rahatça alabileceğimizi hiç düşünmezdik, şimdi baktığımda bundan çok memnun kalıyorum. Devletimiz ve milletimiz var olsun” ifadeleriyle dile getirdi.

Cihan ÖZKAN/HABERVAKTİM
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.