Vatandaştan bozuk yol tepkisi: Yolumuz yol değil

Vatandaştan bozuk yol tepkisi: Yolumuz yol değil

Gölbaşı’na bağlı Hacılar 1439 sokak sakinleri bozuk yol nedeniyle mağduriyet yaşıyor. Her geçen gün biraz daha bozulan yolda, vatandaşlar araç kullanmakta güçlük çekiyor. “Yolumuz yol değil” diyen vatandaşlar, belediyeden çözüm bekliyor.

Gölbaşı, Hacılar 1439 sokak sakinleri bozuk yol nedeniyle mağduriyet yaşıyor. Her geçen gün biraz daha bozulan yolda, vatandaşlar araç kullanmakta güçlük çekiyor. Yaşadıkları mağduriyetin Gölbaşı Belediye Ramazan Şimşek tarafından bir an çözülmesini talep eden mahalle sakinleri, “Yolun hali içler acısı. Araçlarımız ile bu yolu kullanmak istediğimizde zorlanıyoruz. Özellikle araçlarının altı basık olanlar, yolu kullanamıyor. Kış aylarında yağmur suları birikiyor. O nedenle de yürümesi güç oluyor” diyor.

yol.jpg

YOLA YENİLEME ŞART

Özellikle kış aylarında çöken yolu kullanmak daha da zorlaşıyor. Her gün yüzlerce aracın geçtiği bozuk yol, trafik kazasına da davetiye çıkarıyor. Bozuk yollar, motosiklet sürücüleri, bisikletçiler ve yayalar gibi diğer yol kullanıcıları için de büyük risk oluşturuyor. Yoldaki çukurlar ve düzensiz yüzeyleri sebebiyle kontrol kaybı yaşanabilir ve yaralanma veya ölüm riski artabilir.

bozuk-yol.jpg

VATANDAŞ ÇÖZÜM BEKLİYOR

Gölbaşı Belediye Ramazan Şimşek’ten yaşadıkları yol problemine çözüm getirmesini isteyen mahalle sakinleri, şunları söylüyor: “Yolun hali içler acısı. Araçlarımız ile bu yolu kullanmak istediğimizde zorlanıyoruz. Özellikle araçlarının altı basık olanlar, yolu kullanamıyor. Kış aylarında yağmur suları birikiyor. O nedenle de yürümesi güç oluyor. Yolumuz yol değil. Araçlarımızda her ay farklı bir problemle karşılaşıyoruz. Gölbaşı Belediye Ramazan Şimşek’in yaşamış olduğumuz bozuk yol çözüm getirmesini talep ediyoruz. İnşallah talebimiz en kısa zamanda yerine getirilir.”

Kaynak:Rüveyda Aslıipek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum