"Veysel Tiryaki Çözer" tabelasına yoğun ilgi

"Veysel Tiryaki Çözer" tabelasına yoğun ilgi

Hamamönü’nde AK Parti Seçim İrtibat Bürosu önüne konulan “Veysel Tiryaki Çözer” yazılı tabela vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Tarihi ve turizm merkezi Hamamönü’nün mimarı olan Veysel Tiryaki’ye ilişkin tabela ile fotoğraf çektirenler bile oluyor.

AK Parti Altındağ İlçe Başkanlığına bağlı Seçim İrtibat Bürosu ilgi çekici bir hamle yaptı. Vatandaşlar büro önüne konulan “Veysel Tiryaki Çözer” yazılı tabela önünde fotoğraf çekilmeden nikaha gitmiyor.

veyseltiryakicozer2.jpg

ÖNCE FOTOĞRAF SONRA NİKAH

Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki’nin seçim kampanyalarında faaliyet gösteren AK Parti Altındağ İlçe Başkanlığı Seçim İrtibat Bürosu önündeki “Veysel Tiryaki Çözer” yazılı tabela vatandaşların ilgi odağı oldu. Altındağ adayı Veysel Tiryaki’nin seçim kampanyalarında önemli bir rol üstlenen Hamamönü’ndeki seçim bürosu kına konaklarının da bölgede bulunması nedeniyle gelin ve damatlar fotoğraf çekilmeden nikaha gitmiyor. Tabela EGO durağı yanında olması dolayısıyla da Mamak ve Keçiören tarafından gelen vatandaşların da dikkatinden kaçmıyor.

veyseltiryaki1.jpg

MUTLAKA GELEN OLUYOR

Seçim İrtibat Bürosu yetkilisi, AK Parti Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’yi sonuna kadar desteklediklerini belirterek, “Bugün burada başkanımız Veysel Tiryaki’nin seçim kampanyasını yürütüyoruz. Onun adına bugün Ramazan imsakiyesi ile afiş ve broşürler dağıtıyoruz. Buradaki “Veysel Tiryaki Çözer” yazısı başkanımız 15 yıl çalışıp kimsenin yapamadığını yaptığı için onu desteklediğimizi için bulunuyor. Çok ilgi görüyor. Gelin, damat, nişanlılar yakınları burada durup fotoğraf çekiliyorlar. Mutlaka birinin geldiği oluyor” dedi.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.