Veysel Tiryaki'den gençlere öneri: Her cuma bir kitap

Veysel Tiryaki'den gençlere öneri: Her cuma bir kitap

Altındağ’da Veysel Tiryaki her hafta bir kitap önerisi serisi başlattı. Veysel Tiryaki serinin 3’üncü kitabını bugün paylaşacak.

AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı ve önceki dönemlerdeki belediye başkanı Veysel Tiryaki gençlere her hafta bir kitap önerisinde bulunuyor. Altındağ Belediye Başkanı olduğu dönemlerde edebiyat, kültür ve sanata verdiği önemle bilinen Veysel Tiryaki’nin başlattığı kitap önerisi serisi; tekrar seçilmesi halinde yapacağı hizmetlerle hem Ankaralı gençlere hem de kültür, sanat ve edebiyata verdiği önemi bir kez daha hatırlatıyor. Veysel Tiryaki, heyecanla beklenen kitap önerilerinin 3’üncüsünü bugün sosyal medya hesabından paylaşacak.

Cuma günleri sosyal medya hesapları üzerinden kitap önerisi videoları yayınlamaya başlayan Veysel Tiryaki, ilk hafta mimar Turgut Cansever’in “Kubbeyi yere koymamak” adlı kitabını önerirken, ikinci hafta ise Prof. Hasan Yılmaz’ın “Öğretmenim lütfun bu kitabı okur musun” isimli eserini tavsiye etti. Tiryaki yaptığı açıklamada, Altındağ Belediye Başkanlığı döneminde pek çok mahallede gençlik merkezleri ve kütüphaneler hizmete açtığını ve serinin yoğun ilgi gördüğünü vurgulayarak, “Allah kısmet ederse de yeni dönemde buna dönük projelerimiz ve hizmetlerimiz artarak devam edecek” dedi.

11.jpg

KÜLTÜR SANAT HİZMETLERİ ARTACAK

Veysel Tiryaki, kitap öneri serisi hakkında yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

“Belediye Başkanlığı dönemimde Altındağlı çocuklarımızın ve gençlerimizin edebiyatla, sanatla, sporla büyümeleri için büyük gayret gösterdik. Allah kısmet ederse de yeni dönemde buna dönük projelerimiz ve hizmetlerimiz artarak devam edecek. Mahalle kütüphanelerinin sayısını artıracağız inşallah. Onun dışında Altındağ’da yeni nesil yaşayan kütüphane projemizi hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Gençlerin uygun koşullarda ders çalışabileceği ve kitap okuyabileceği, araştırma yapabileceği, aynı zamanda çay kahve içerek sosyalleşebileceği büyük bir mekanı kütüphane olarak hizmete açacağız inşallah.”

22.jpg

GENÇLERİN İLGİSİ MUTLU EDİYOR

Tiryaki “İki haftadır gençlere kitap okumayı özendirmek için sosyal medya üzerinden bir uygulama başlattık. Okuduğum ve sevdiğim kitaplara ilişkin önerilerimi bir video ile sosyal medya hesaplarım üzerinden tavsiye ediyorum. Özellikle gençlerin yoğun ilgi gösterdiğini görüyorum, mutlu oluyorum. Yorumlardan bana da kitap tavsiye edenler oluyor. İmzalı kitap isteyenler oldu. Bunlar da mutluluk verici. Her hafta kitap önerisi yapmaya devam edeceğim inşallah” diye ekledi.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.