Vivo S17 serisi geliyor: hem de 16 GB RAM’li

Vivo S17 serisi geliyor: hem de 16 GB RAM’li

Vivo S17 serisi hakkında ilk bilgiler gün yüzüne çıkıyor. 8GB'dan 16GB'a kadar RAM kapasitesine sahip olacak S17 ne zaman duyurulacak? Vivo özellikleri? Tüm cevaplar haberimizde…

Vivo, 2023’ün üçüncü çeyreğinde yeni akıllı telefon modelleri Vivo S17 ailesini piyasaya sürmek için çalışmalarını sürdürüyor. Son teknoloji ile donatılmış yeni modeller; S17, S17 Pro ve S17e şeklinde üç akıllı telefon olarak gün yüzüne çıkacak. Son gelen yeni bir rapor ise cihazların bazı kritik teknik özelliklerini ortaya koydu.

VİVO S17, S17 PRO VE S17E NE SUNACAK?

VİVO S17 ne sunacak

Vivo S17 serisi, üst segment kullanıcılarının dikkatini çekecek kavisli kenarlara ve renk değiştiren bir arka panele sahip olması bekleniyor. Son gelen bilgilere göre ayrıca akıllı telefonların Super AMOLED ekrana yer vereceğini belirtti. Bahsi geçen ekranların boyutu belirsiz olsa da, 120 Hz yenileme hızını destekleyeceği duyuruldu.

Vivo S17 serisi, güçlü donanımıyla da dikkat çekeceğe benziyor. Vivo’da 8GB / 12GB RAM ve sanal RAM desteğinin olması tahmin ediliyor. S17 Pro ayrıca, S16 serisine kıyasla büyük bir yükseltme olan 16GB RAM seçeneğine de yer verecek. Bununla birlikte depolama tarafında ise 128GB / 256GB seçeneklerine yer vereceği söylentiler arasında.
S17 serisindeki birincil kamerada Optik Görüntü Sabitleme (OIS) olacağı açıklandı. Ama kameralar ile ilgili detaylı bir bilgi yer almıyor. S16 ailesinde üçlü kamera olduğunu düşünürsek, S17’nin de üç kameraya sahip olacağını söylemek mümkün.

VİVO V27 PRO

Vivo v27 pro özellikleri

S17 serisi, Aralık 2022’de duyurulan S16 serisinin yerini alması tahmin ediliyor. Ama S16 Pro’nun Çin dışındaki pazarlarda Vivo V27 Pro olarak adlandırıldığı belirtmekte fayda var. Kısacası, Vivo S17 Pro’nun küresel pazarda Vivo V29 Pro olarak adlandırılması olası bir durum olarak karşımıza çıkıyor.

Vivo S17 serisi lansmanının Haziran ayında yapılması ve ilk olarak Çin pazarında piyasaya sürülmesi ön görülüyor. Yükseltilmiş teknik özellikleriyle S17 serisinin, akıllı telefon pazarına yeni bir soluk getireceği ve piyasaları hareketlendireceği tahmin ediliyor.

Sedat Osman Koç / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.