Ya devrilirse?

Ya devrilirse?

Talatpaşa Bulvarı’nda yol arasındaki yüksek demir parmaklıkların bir bölümü yana yatmış durumda.

Altındağ’ın ana arterlerinden Talatpaşa Bulvarı’nda yol arasındaki demir parmaklıkların bir kısmı yana doğru eğilmiş durumda. Yol arasındaki yüksek demir parmaklıkların altındaki beton kaldırımların da aynı şekilde eğildikleri görülüyor. 

Bulvarın Altındağ Belediyesi tarafında ki demir parmaklıkların yana doğru eğilmiş durumda olması, görenlerde “Ya devrilirse” endişesine neden oluyor. Trafik akışının yoğun olduğu bu yol üzerinde, eğilmiş demir parmaklıkların devrilmesi sonucu telafisi mümkün olmayan kazaların, hatta can kayıplarının dahi yaşanabileceğinden endişe ediliyor.

DEVRİLMEDEN ONARILMALI

Vatandaşlar “Talatpaşa Bulvarı’nda özellikle sabah ve akşam iş çıkış saatlerinde trafik çok yoğun oluyor. Bulvarın kimi yerlerinde araçlar dur-kak ilerleyebiliyor.

Yol arasındaki demir parmaklıklar çok yüksek ve ağır görünüyor. Allah korusun, yolda araçlar varken üzerlerine devrilse ciddi kazalara neden olabilir. Hele yol boş iken hızlı ilerleyen bir aracın önüne, üzerine devrilse çok daha ciddi kazalar yaşanabilir. İlgili belediyenin gerekli onarımları acil olarak yapmasını bekliyoruz” diyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.