Yakışıksız görüntü

Yakışıksız görüntü

Necatibey Caddesi üzerinde bulunan bozuk kaldırımlar bugünlerde yayalara zor anlar yaşatıyor. Yayalar, bozuk ve çamurlaşan kaldırımlardan geçerken Başkent’in göbeğinde böyle bir tabloyla karşılaşmaktan dolayı rahatsız.

Sıhhiye’deki Necatibey Caddesi üzerinde bulunan kaldırımların bir bölümü bugünlerde yayalara zor günler yaşatıyor. Kaldırım taşlarının sökülmesiyle birlikte kazı yapılan yerlerde yeniden bir onarım çalışmasının yapılmaması yayalara sıkıntı yaşattığı gibi çevrede de kötü bir görüntü oluşturuyor.  

YAYALAR GEÇERKEN DİKKAT EDİYOR
Yayalar, yağan yağmur ve karla birlikte iyice bozulup çamurlaşan kaldırımların bozuk bölümlerinden geçerken bir hayli dikkat ediyor. Ayaklarının çamurlaşmasını istemeyen yayalar, bozuk kaldırımlardan geçmemek için bir hayli özen gösteriyor ve taşlı kısımdan geçiş sağlıyor. Necatibey gibi oldukça insan potansiyelinin yoğun olduğu caddede kaldırımların kötü durumda olması vatandaşları üzüyor.  

BELEDİYE ÇALIŞANLARINA ÇAĞRI
Necatibey Caddesi’ndeki kaldırımları sık sık kullandığını belirten Şakir Emir adındaki bir yaya, belediye çalışanlarına çağrıda bulunarak “Mevsimden dolayı yağmur ve kar suları kaldırımları olumsuz bir şekilde etkiliyor. Kaldırım taşları yerlerinden rahatlıkla oynayabiliyor. O taşların altında bulunan pis sular üstümüze sıçrayabiliyor. Bu kaldırımlarda yürümekte zorluk çekerken bu bozulan kaldırımların biran önce yapılması gerekiyor. Çünkü çamur olduğu için ayaklarımız da batıyor üstümüz de” dedi. 

OSMAN AKDOĞAN / HABERVAKTİM-

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.